SESTAVA KOLA - 8.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 15.10.2017

0

Máme tu pro Vás sestavu 8. kola 1.B třídy sk. A. Hned trojí zastoupení v ní má Sokol Bor, dva fotbalisty pak dodala Chodová Planá. Nezapomeňte do středečního poledne hlasovat v anketě o Hráče kola!

Petr Žalud (Bor) – Brankář Žalud pomohl Boru k na pohled poměrně hladkému vítězství 4:1 na trávníku poslední Plané. Domácí však měli zejména v prvním poločase spoustu šancí a Borští především díky svému gólmanovi odcházeli do šaten s vedením 1:0.

 

Tomáš Mastný (Koloveč) – Krajní obránce Kolovče si v utkání proti Horšovskému Týnu počínal výborně v obraně i při podpoře ofenzivy. Čtvrthodinu před koncem svým centrem připravil rozhodující gól pro Duchoně.

 

Daniel Rubant (Stráž) – Strážský kapitán už nastupuje spíše v obraně. V domácím duelu proti Kdyni však dokázal vstřelit dva góly a zásadní měrou tak přispěl k výhře svého mužstva nad Kdyní 3:1.

 

František Dolejš (Staňkov) – Lídr tabulky se sice na hřišti Klenčí střelecky neprosadil, ale pochvalu si zasloužila alespoň obrana, která udržela čisté konto. Tu dirigoval kapitán Dolejš.

 

Miloš Psutka (Klenčí) – První Chodská udržela proti Staňkovu čisté konto a s lídrem tabulky padla až na penalty. V defenzivě Klenčí si vedl velmi zdatně i Miloš Psutka.

 

Václav Hlaváč (Bor) – Hlaváč vstřelil první dva góly Boru při výhře 4:1 na hřišti Plané.

 

Petr Földeši (Dlouhý Újezd) – Sparta prohrávala v domácím duelu s Bělou už 1:3, ale nakonec zápas dotáhla alespoň do penalt. Velkou zásluhu na tom měl i Földesi, který se trefil hned dvakrát.

 

Jindřich Stránský (Bor) – Další hráč Boru, který předvedl na hřišti Plané kvalitní výkon. V zápase byl velmi cítit a zapsal se i do střelecké listiny.

 

Jindřich Pelán (Chodová Planá) – Pelán se letos střelecky trápí, ale na hřišti je stále vidět. V duelu, v němž Chodová Planá přehrála 4:1 Postřekov, tentokrát dokázal i skórovat, když uzavřel skóre utkání na 4:1.

 

Jevgenij Čižikov (Meclov) – Meclov má v posledních týdnech skvělou formu a jedním z hlavních tahounů týmu je Jevgenij Čižikov. Na výhře 3:0 nad Kozolupy se podílel prvními dvěma góly.

 

 

Pavel Chval (Chodová Planá) – Hlavní tahoun Chodové Plané řádil ve druhém poločase proti Postřekovu. Domácí po půli prohrávali 0:1, ale Chval pak nasázel čistý hattrick a prostřílel se do čela tabulky střelců soutěže!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.10.2017 11:57 do 18.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.