SESTAVA KOLA - 14.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 18.06.2017

0

Vávrovice už v pátek pouze remizovaly s Litultovicemi. Jakartovice těsně porazily Kobeřice. Slavia Opava o výhře nad Pustou Polomi rozhodla až v poslední minutě. Hradec ve šlágru kola porazil Malé Hoštice. Stěbořice rozebraly Hněvošice. Budišov zlomil odpor Bělé ve druhé půli. Vřesina se doma rozloučila výhrou nad Hlavnicí.

Patnáctiletý Matěj Hruška z Jakartovic prožilskvělý debut, když vychytal čisté konto. Daniel Siažík z Budišova dal vyrovnávací trefu. Pavel Němec z Jakartovic, kromě toho, že plní roli předsedy, tak zaskočil v obraně, kde podal výborný výkon. Na Oldřicha Minarčíka z Litultovic je vždy spolehnutí. Jakub Fiedler ze Stěbořic vstřelil dva góly. Stejný kousek se povedl hradeckému Radku Holušovi. Lumír Vojáček z Vřesiny aistoval u první branky. Adam Oberherr z Kobeřic a Jan Lichovník z Vávrovic makali v zálohách svých týmů jak šroubi. Jan Frank z Opavy byl velice agilní, jeden gól vstřelil, a v dalších šancích se objevil. Roman Modelský z Budišova měl svůj den a vstřelil čtyři branky do sítě Bělé. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.06.2017 21:25 do 21.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.