SESTAVA KOLA - 17.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 16.04.2017

0

Nejlepší hráči uplynulého kola

Do branky se postavil Tomáš Krutina, který vychytal hosty z Mrákova a nutno říct, že čisté konto proti tomuto soupeři musí být oceněno náležitě, z obrany mu pomohli kolegové Jindřich Baar a David Anderle. Doplnil je pak David Mach z Horšovského Týna, který dokázal eliminovat Pavla Chvala prakticky po celý zápas.

 

 

Do zálohy jsme vybrali dvougólového Karla Strejce, jehož tým si cení velkého vítězství 3:0 nad Mrákovem. Ze zápasu Dlouhého Újezda s Meclovem jsme vybrali hráče dva. Na domácí straně Marcel Gitta, na doporučení spoluhráče, jelikož dělal co mohl a podstoupil spousty soubojů, z řad Meclova pak nesmí chybět opora Martin Kubica, jenž kvůli zranění většinou nedohrává celé zápasy, avšak tento vydržel hrát déle a v závěru gólem z přímáku rozhodl zápas, aby pak ještě výhru pojistil na konečných 4:2 pro Meclov. Toto trio doplnil Lukáš Záhoř ze Staňkova, který vstřelil dva góly a rozhodl o vysoké výhře Staňkova.

 

 

Do útoku se opět dostal Pavel Chval, jelikož si ani nepamatujeme, kdy naposledy neskóroval, tentokrát se mu podařilo dát gól pouze z penalty, ale i to znamenalo bod pro domácí a posun na čelo tabulky. V této sezóně má na kontě neuvěřitelných 32 gólů a my se mu klaníme. Pavel Pap za Kolověč odehrál slušné utkání, výkon podtrhl dvěma góly. Na hrotu je dopní Miroslav Bořil, jenž se tento víkend opět prosadil, byl to jeho 12 letošní gól, bohužel pro Bělou tento gól nakonec neznamenal ani bod.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2017 00:14 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.