SESTAVA KOLA - 18.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 26.03.2017

0

Mnohem důležitější než výsledek zápasu mezi Novým Městem a Lázněmi Bělohrad bude zdárné uzdravení bělohradského Jakuba Lánského. Nové Město v tomto zápase zvítězilo 2:0. Na výhře se podílel brankář Jan Šebesta, který vykryl řadu šancí soupeře. Už v páté minutě se v dresu domácích prosadil Nikolas Soumar.

 

Cidlina poprvé na jaře začala střílet góly a hned z toho byla výhra nad Jičínem. Na vítězství 3:1 se odpovědnou hrou v obraně podílel Jaroslav Matějka i ofenzivní Michal Blažej, který uzavřel zápas třetím gólem svého týmu. 

 

Hradecká Slavia i přes svoji aktivitu prohrávala s Broumovem 0:1. Domácí se gólově probudili pětadvacet minut před koncem, kdy gólovou akci rozjel Matěj Mottl, který se na levé straně prosmýkl kolem broumovských hráčů a předložil míč skórujícímu Šimonu Dernerovi. Slavia nakonec otočila zápas a zvítězila.

 

Chlumec odehrál proti Rychnovu povedené utkání, ve kterém začaly padat góly až ve druhém poločase. Výhru 2:0 svými góly zařídil Michal Bráborec spolu s Jakubem Veselským.

 

Vítězství Kostelce 2:0 nad Jaroměří pomohl útočník Aleš Hašek, který byl po celý zápas aktivnější a vstřelil jednu branku. Kostelecký útočník těžil ze spolupráce s Janem Švandrlíkem, který vyslal Aleše Haška do několika šancí.

 

Vysoká i v oslabení zvládla zápas na hřišti Hořic. Výhře 1:3 pomohl jedním gólem Vojtěch Bělka

 

Provodov zvládl důležitý zápas s Dobruškou hlavně díky dvěma gólům Davida Hlavy




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.03.2017 13:54 do 29.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.