SESTAVA KOLA - 15.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 18.03.2017

0

Po dlouhé zimní přestávce odstarovala soutěž 15. kolem, ve kterém můžete hlasovat pro svého favorita v sestavě kola.

Filip Švehlík : Zkušený brankář Předměřic byl proti Velešovu svému týmu oporou a svým výkonem přispěl k úspěšnému vstupu do jarní části.

Jan Hubka : Svoji brankou podpořil střelecky disponovaného Jirku Dobývala a podílel se na vysoké výhře Poříčí.

Jaroslav Švarc : Po bezbrankovém prvním poločase vstíil po změně stran 2 branky do sítě Opočna a hosté z Černíkovic si odvezli cenné vítězství.

Ondřej Vyleťal : Předměřice na domácí půdě porazily nepříjemný celek Doudleb a Ondra byl spolehlivým článkem defenzívy domácích.

Martin Kadavý : 61. minutě rozhodl svoji brankou o těsném vítězství nad hosty z Českého Meziříčí, čímž soupeři oplatili podzimní porážku.

Jakub Semerák : Rychlonohý hráč Police vstřelil úvodní branku utkání v Albrechticích a po celou dobu utkání byl nebezpečím pro zadní řady domácích.

Petr Musil : Proti Černíkovícím se hráč Opočna odhodlal ke střele, který vymetla pavučiny v brance hostí. Bohužel tato překrásná branka Opočnu na body nestačila.

Marek Jandík : Svými zkušenostmi dirigoval tým Police. Pěknou příhrávkou připravil branku pro Semeráka. V závěru utkání vyhrál několik důležitých osobních soubojů.

Jiří Dobýval : Po zranění se vrátil do sestavy Poříčí a ihned se stal ústřední postavou, kdy v prvním jarním kole vsítil hattrick.

Radim Pinkas : Svoji rychlostí dělal po celé utkání velké problémy zadákům Police a svůj výkon okořenil vyrovnávací brankou, který však na bodový zisk tentokrát nestačila.

Tomáš Mucha : Útočník vedoucího celku tabulky se stal hrdinou utkání v Albrechticích, kdy svému týmu v závěru utkání zařídil vítězství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.03.2017 10:53 do 22.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.