SESTAVA KOLA - 13.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 05.11.2016

0

Třinácté kolo ČFL, kterému jsme se na fotbalunas.cz opět pečlivě věnovali, našlo svou ideální jedenáctku! Kdo se stane Hráčem kola a přineseme s ním na našem webu rozhovor je ve vaší moci - stačí hlasovat pro svého favorita až do středečního poledne - registrovaní na fotbalunas.cz dokonce mohou přispět hlasem každou hodinu!

Ondřej Pávek podržel Vltavín na hřišti Převýšova zvlášť proti velkým Bastinovým šancím, navíc vyšel vítězně z penaltového rozstřelu.

 

František Hakl se asi musel v 11. minutě štípnout, jestli se mu to nezdá - na kontě měl dva góly, kterým zařídil Zápám klidný zbytek duelu v Hořovicku. Jeho obrana neinkasovala. Michal Hell a spol. nedovolili skórovat Chrudimi. Ondřej Běloušek dovedl Táborsko k výhře nad Benešov jistým výkonem vzadu a navíc se blýskl úvodní brankou. Lukáš Maršálek podporoval útok Štěchovic a byl odměněn vstřelenou brankou.

 

Jan Kamlach byl sice na straně poraženého týmu, ale do hry přišel až ve 34. minutě a ve druhé půli vykouzlil dva centry, ze kterých padly kontaktní branky Benátek. Petr Mužík hraje ve velké pohodě, tentokrát proti Olympii skvěle zahrával standardky, po jedné z nich skóroval Fořt, navíc proměnil rozhodující penaltu. Ladislav Volešák trpělivě vedl Vyšehrad za jediným gólem zápasu s Dobrovicí - jeho střelu z 83. minuty dorazil do sítě Strnad.

 

V útoku máme hráče, kteří splnili svou roli a dali gól. Aleš Melechovský přidal již 16. branku sezóny a poslal Jirny do vedení. Převýšovský Tomáš Bastin vyrovnal stav proti Vltavínu a dostával se i do dalších šancí, je třetím nejlepším kanonýrem (zajímavostí je, že druhý nejlepší střelec soutěže dobrovický Marek Volf se v tomto kole radoval hned dvakrát, ale vždy mu radost zkalil sporně odpískaný ofsajd). Lukáš Batka zase potvrdil roli nejlepšího střelce Štěchovic, jednou vsítil a navíc na něj byl penaltový faul.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.11.2016 09:32 do 09.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.