SESTAVA KOLA - 12.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017

Datum kola: 30.10.2016

0

Třebeš dokázala jako první tým v sezoně vynulovat Náchod. Chycenou penaltou tomu pomohl brankář Mikuláš Heřman. K dobré obranné hře Třebeš přidala i produktivní útok a díky dvěma gólům Michala Kincla vyhrála Třebeš 4:0.

 

Kunčice zdolaly Úpici 1:5 hlavně díky gólové druhé půli. V prvním poločase vstřelil jediný gól Daniel Denk, na něj ve druhém poločase navázali jeho spoluhráči spolu s Petrem Kozou, který vstřelil vítězný gól Kunčic. 

 

Nepolisy učinily důležitý krok za třemi body v úvodu druhého poločasu, kdy vítěznou branku vstřelil Michal Masák. Nepolisy tak porazily Roudnici 3:1.

 

Třebechovice si připsaly důležité vítězství v zápase s Týništěm. Výhru 3:1 podpořil i Radek Bíl, který ve druhém poločase vstřelil ve výsledku vítězný gól Třebechovic. 

 

Bílá Třemešná se rozstřílela v zápase s Novým Hradcem, který porazila 6:0. Na vysoké výhře se podílel dvougólový Patrik Macek a David Kubelka.

 

Tatran Hostinné po prvním poločase prohrával se Sobotkou 0:2. Ve druhé půli se ale domácí zvedli a v závěru zápas otočili na svoji stranu. Výhru 3:2 podpořil dvěma góly Josef Marek.

 

Trutnov měl v zápase s Vrchlabím převahu a zvítězil 3:1. K výhře pomohl dvougólový Zdeněk Tauchman, který se prakticky stal jediným střelcem Trutnova, třetí gól si totiž Vrchlabští vstřelili sami. 

 

Lokomotiva přestřílela Černilov 6:3. Vysokému vítězství pomohl dvěma góly Marek Zvolánek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2016 13:22 do 02.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.