SESTAVA KOLA - 10.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

Zápas mezi Vrchlabím a Úpicí byl dlouhou dobu nerozhodný, a proto se brankář Patrik Hladík musel mít na pozoru. Nakonec se mohl radovat právě on, o výhře Vrchlabí totiž v závěru zápasu rozhodl vlastní gól Úpice.

 

Hradecká Lokomotiva se v zápase s Náchodem často bránila akcím hostů. Hradecká Lokomotiva tak sice prohrála 2:3, i díky houževnaté obraně a dvěma gólům Aleše Hůlky byla nepříjemným soupeřem. 

 

Černilov rozhodl zápas s Tatranem Hostinné díky centrům ze standardních situací, po kterých se dvakrát prosadil Jan Hrubý. Černilov díky němu vyhrál 0:2.

 

Třebeš si sedmi góly poradila s Nepolisy. Na vysoké výhře se podílel jedním gólem obránce Jiří Zeman. Důležité trefy zaznamenal i Lukáš Drapák, který se postaral o definitivní čtvrtý a pátý gól Třebše. 

 

Zápas Trutnova a Roudnice nabídl vyrovnaný průběh. Roudnice dokázala smazat jednogólové vedení Trutnova a díky dvěma trefám Tomáše Kučery se čtyři minuty před koncem dostala do vedení 1:2. Trutnov se ale nevzdal a díky vyrovnání Patrika Doubice poslal zápas do penalt, ve kterém vybojoval bod navíc.

 

Kunčice v zápase s Týništěm lépe nakládaly se svými šancemi. I díky gólu Jakuba Mrázka se tak hosté ujali poločasového vedení 0:2. Ve druhé půli Kunčice reagovaly na kontaktní gól Týniště proměněnými brejky a po trefě Jiřího Žahourka si vzali zpět dvoubrankový náskok. Kunčice nakonec porazily Týniště 1:4.

 

Nový Hradec se rozstřílel v zápase se Sobotkou, kterou porazil 9:1. Čtyřmi góly se na vysoké výhře podílel Martin Šmíd

 

David Kubelka začínal v zápase s Třebechovicemi v záloze, ve druhém poločase se ale přesunul do útoku Bílé Třemešné. Tento tah domácím vyšel, David Kubelka vstřelil pojišťující druhý gól Bílé Třemešné, která nakonec porazila Třebechovice 3:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.10.2016 10:38 do 19.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.