SESTAVA KOLA - 8.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 08.10.2016

0

 Osmé kolo je již minulostí a přineslo spousty krásných gólů, akcí ale i karet a ostrých soubojů. Lídrem zůstává i po šlágru Losiná. Na druhé místo poskočily Předenice po deklasování Kasejovic, Michal Fořt předvedl bravurní výkon a Dobřany nepřijely do Chotěšova a zůstávají poslední. To je ve zkratce minulé kolo a my se teď pojďme podívat na jedenáct těch nejlepších. Svého favorita podpořte hlasem a pomožtě mu k vítěství. 

 Marek Šátra - i když tomu výsledek neodpovídá, zápas s Kasejovicemi byl velice těžký. Marek měl několik výborných zákroků a udržel tak vysoké vedení svého týmu. 

 

Ondřej Sedláček - Obránce Kláštera předvedl výborný výkon a dokázal udržet na uzdě útočníky Žinkov. Byl vyhlášen nejlepších hráčem zápasu. 

 

Zdeněk Svoboda - Losiná ovládla šlágr se Smolivcem a to hůavnědíky čistému kontu. K tomu dopomohl i Zdeněk dobrým výkonem, navíc vstřelil i úvodní branku zápasu.

 

Václav Vopička - Obrana Merklína působila proti Zdemyslicím kompaktně a až na malé zaváhání předvedla výborný výkon. To samé platí i pro Václava.

 

Miroslav Březina - Radkovice sice prohrály ve Stodu ale předvedly sympatický výkon. Nebýt dvou nepohlídaných standartek mohlo být veseleji. Proto si některý z obránců zaslouží být v sestavě kola. 

 

Petr Pavelka - Petr předvedl v záloze výborný výkon, vytvořil několik šancí a svůj výkon korunoval dvěma asistencemi. 

 

Jakub Antoš - Stod vyhrál o dvě branky a u obou byl Jakub. První roh nasměroval na hlavu spoluhráče a druhý poslal přímo do branky. Byl označen za muže zápasu.

 

Miloslav Vokurka - Záložník Žinkov podal stejně jako tým kvalitní výkon. Byl to ale zápas blbec a jeho tým stejně prohrál. Přesto jeho výkon stají za vyvednutí.

 

Jakub Bernášek - Útočník Předenic se dokázal prosadit do brány Kasejovic hned dvakrát a výraně tak pomohl k vítěství 5:1. 

 

Jakub Vokurka - Nepomuk dokázal vysoko porazit Hradec. Zápas skvěle vyšel Jakubovi, ten zaznamenal hattrick a byl tak hlavním strůjcem vítězství. 

 

Michal Fořt - Říká se, že jeden hráč tým nedělá. Michal by s tím asi nesouhlasil (bráno s nadsázkou). Proti Zdemyslícím předvedl výkon hodný hráče měsíce. Dal všechny čtyři góly svého mužstva a jeden byl hezčí než druhý.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2016 18:15 do 12.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.