SESTAVA KOLA - 7.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 25.09.2016

0

Utkání Libčan a Rychnova bylo dlouhou dobu otevřené, a brankář na obou stranách se museli mít na pozoru. Jako vítěz nakonec ze zápasu vyšel gólman Libčan Matěj Tošovský, který se mohl radovat z výhry svého týmu 2:1. Této výhře pomohl brzkým gólem i Lukáš Hubička.

 

Chlumci se proti Broumovu dařilo zejména ve druhém poločase, ve kterém hosté vstřelili čtyři góly. Ke konečné výhře 5:0 tak svým gólem pomohl Jakub Jelínek i dvougólový Miroslav Kučera. 

 

Nejvíce gólů nabídl zápas Provodova a Červeného Kostelce. Pod výhru Červenokosteleckých 3:6 se podepsal jednogólový Karel Havlíček a dvougólový Ondřej Koval

 

Kostelci nad Orlicí v zápase s Hořicemi vycházely standardní situaci a i díky nim vyhráli domácí 4:0. K výhře svým gólem pomohl i Michal Klouda.

 

Dobruška dlouhou dobu prohrávala o gól s Novým Městem. Vyrovnání se domácí dočkali až minutu před koncem vyměřených devadesáti minut. O tuto branku se postaral Milan Jirásek, díky kterému dospěl zápas do penalt. V těch byla Dobruška úspěšná a vybojovala dva body.

 

Cidlina byla v zápase s Vyskou aktivnější a zaslouženě vyhrála 0:5. Na výhře se dvěma góly a asistencí podílel Martin Holec, dvě gólové přihrávky si připsal Patrik Mokošín

 

Lázně Bělohrad zvládly těžký zápas s Jičínem a vyhrály 3:0. Výhru dvěma góly podpořil Jiří Odvárko.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2016 13:54 do 28.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.