SESTAVA KOLA - 21.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

Třebeš se na konci prvního poločasu dostala proti Sobotce do vedení, když se ve třicáté sedmé minutě prosadil Petr Majer. Ve druhé půli se Sobotka snažila o vyrovnání a v těchto chvílích podržel hradeckých tým brankář Mikuláš Heřman, který udržel čisté konto a pomohl Třebši k výhře 0:1. 

 

Lázně Bělohrad rozhodly o výhře nad Nepolisy už v prvním poločase. Hattricku se dočkal obránce Jakub Šoufek a dva góly si do statistik připsal Miroslav Rychecký. Lázně přidaly ve druhém poločase ještě jednu branku a vyhrály 6:1. 

 

Zápas Třebechovic s Miletínem byl dlouhou dobu nerozhodný. Střelecké mlčení obou týmů přerušil až dvacet minut před koncem Ondřej Machačka, který se trefil z přímého kopu a rozhodl o těsné výhře Miletína.

 

Úpice si poradila s nevyzpytatelnými Kunčicemi výsledkem 2:0. Domácí otevřeli skóre deset minut před koncem prvního poločasu, když centr Jaroslava Kulhánka do sítě usměrnil Lukáš Rada

 

Hořice si připsaly další tři body, když na hřišti Roudnice zvítězily 1:3. Výhra Hořic se nerodila snadno, vítěznou branku hostů zaznamenal až v 86. minutě Dominik Pour, který se v předchozích minutách dostal i k dalším střelám. 

 

Bílá Třemešná se na půdě Českého Meziříčí dostala do vedení už v šestnácté minutě, kdy se prosadil Daniel Novák. Na Novákovu trefu hosté nenavázali dalšími góly, a proto se museli mít v závěru zápasu na pozoru, aby těsné vedení udrželi. 

 

Libčany napravily zaváhání z předchozího kola. Proti Novému Hradci začaly aktivně a dostaly se do dvougólového vedení. Hradec dokázal opovědět jedinou brankou, a proto se zásah Jaroslava Mádla stal vítězným. 

 

Vrchlabí už od první minuty prohrávalo s Černilovem, v dalším průběhu zápasu se však hosté zvedli a díky brance Jiřího Havránka i vyrovnali. Zápas dospěl do penaltového rozstřelu, ze kterého vyšlo vítězně Vrchlabí. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 19:50 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.