SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Je za námi úvodní jarní kolo, které nenabídlo žádné větší překvapení. Favorité soutěže Týn B a Lipí si připsali tři body a nováček z Úsilného se díky výhře v Kolodějích posunul na třetí místo. Jedinou kaňkou kola je neuskutečněné utkání v Černém Dubu, kam nedorazil poslední tým tabulky Dolní Bukovsko, snad se z toho nestane na jaře tradice při venkovních výjezdech tohoto celku. Sestavu 12. kola si můžete prohlédnout níže. 

Do branky se dostal Norbert Alexa z Morkého, který se na půdě Týna B, rozhodně nenudil. Jeho tým byl hlavně v prvním poločase pod velkým tlakem, ale i díky výkonu brankáře Mokrého se Týnští prosadili jen jednou.

 

Na pravé straně obrany si možná našel nový post Matěj Vlk z Týna B. Na nezvyklé pozici odvedl směrem dozadu bezchybný výkon a ještě stihl podporovat ofenzivu četnými výpady po lajně. Na stoperu si vedl velmi dobře Miroslav Velík z Žabovřesek. Na půdě Chrášťan nevypustil jediný souboj a ve spolupráci s Hálou tvořili kompaktní defenzivní dvojici. Druhým stoperem je kapitán Týna B, Jaroslav Kunc. Na úvod jara předvedl svůj nejlepší výkon v sezoně. Takhle nějak vypadá moderní stoper - dobře četl hru, při defenzivní činnosti hrál jednoduše a přesnou rozehrávkou rozjížděl útočné akce Olympie. Obranou čtyřku uzavírá Jan Růžička z Lipí. V obraně byl bezchybný, vyhrál prakticky všechny osobní souboje, ačkoli měl oproti domácím výškový handicap. 

 

V záloze začínáme u Jakuba Čady z Úsilného, který obětavým výkonem táhl svůj tým za třemi body na hřišti Kolodějí. Výborný výkon předvedl na hřišti Pištína kapitán Lipí, Lukáš Kruťko. Své vystoupení korunoval gólem a asistencí. Solidní pracovitý výkon odvedl ve středu zálohy Josef Fara z Týna B. Navíc byl jediným gólovým střelcem vedoucího týmu tabulky, který si díky jeho trefě připsal důležté tři body. Čtvrtým záložníkem je mladý Roman Drozd z Chrášťan. Byl neúnavný směrem dopředu, ale i dozadu. V zápase se prosadil pohlednou brankou. 

 

V útoku naší sestavy pak je Petr Vazač z Úsilného, který permanentně zaměstnával obránce soupeře a byla jen škoda, že svůj výkon nepodtrhl gólem. Vedle něj pak nemůže chybět nejlepší střelec Lipí Roman Lávička. Byl aktivní po celý zápas, dvakrát se trefil a navrh přidal asistenci. Škoda neproměněné penalty.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.