Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjeté Čtyři Dvory nedaly doma šanci Kamennému Újezdu


Branky


17

Fotbalisté rezervního týmu Čtyř Dvorů ve 20. kole III. třídy pokračují ve skvělých jarních výkonech a ani na domácí půdě nezaváhali. V prvním poločase se dvakrát trefil Matěj Fürst, na kterého navázali Lukáš Zvánovec a David Vančura. Ve druhé půli už jen kosmeticky upravil skóre hostující Jakub Rožboud. Čtyrák na jaře zvítězil popáté v řadě a v tabulce si upevnil páté místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl v jednoznačné režii domácího týmu

Čtyrácká juniorka poprvé na jaře řešila větší personální absence z různých důvodů Sekyry, Kučery, Vymětalíka a Jelínka, takže domácí stratég Kuna na lavičku povolal mladé dorostence Pečeného, Zvánovce, Hřídela a premiéru v mužském fotbale si odbyl Jůsko. Absence v kádru Čtyráku se na herním projevu neprojevily a tak začátek utkání byl v plné režii domácích. Nejprve v 8. minutě utekl po levé straně Lukáš Zvánovec hostujícímu obránci a brankáři nedal žádnou šanci umístěnou střelou na 1:0. Čtyři minuty po prvním gólu David Vančura vystihl špatnou přihrávku hostující defenzivy a zvýšil střelou do prázdné branky na 2:0. Hororovou čtvrhodinu pro Kameňák uzavřel další brankou Matěj Fürst na 3:0, který ještě v 37. minutě přidal svůj druhý göl a rozhodl tak o osudu utkání. Domácí si v prvním poločase nevypracovali téměř žádné šance. 

Ve druhé půli už jen hosté dokázali snížit

Druhý poločas nelze fotbalově klasifikovat žádným vhodným výrazem. Domácí zřejmě nastoupili do druhého poločasu uspokojení pohodlným náskokem a hosté neproměňovali šance nabídnuté ledabylým přístupem čtyráckých hráčů. Jediný, kdo snese přísnější měřítko je domácí gólman Hanzal, který pochytal pokusy kameňácké ofenzivy něco udělat s výsledkem utkání. V závěru utkání se povedlo vsítit čestnou branku Jakubu Rožboudovi na 4:1, ale jinak byl druhý poločas oboustranně fotbalovou hrůzou. Kdyby se vybíralo vstupné, tak za druhý poločas by trpěliví fanoušci měli nárok na jeho plné vrácení. V příštím kole čeká čtyráckou rezervu atraktivní utkání s mladým mužstvem Mokrého a to bude soupeř úplně jiného kalibru, který prověří, jak na tom doopravdy kombinované mužstvo Zlivy a Čtyráku je.

Autor: Petr Karlíček



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
F. Hanzal [-] - M. Hřídel [-] , D. Vančura [-] , D. Čermák [-] , D. Trča [-] , M. Hrubec [-] , J. Čejka [-] , M. Fürst [-] , F. Roudnický [-] , P. Karlíček [-] , L. Polesný [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Bílý [-] - P. Kuryliuk [-] , M. Šíma [-] , Y. Zakharchuk [-] , V. Žondecký [-] , V. Kotalík [-] , M. Yermolenko [-] , V. Šimek [-] , T. Chromý [-] , J. Komberec [-] , J. Šimek [-]

Hráči zápasu: F. Hanzal , F. Roudnický .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TEPLÝ Michal - KLICMAN Aleš, KOČÍ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Oldřich Lukeš
Tip experta: výhra domácích

Čtyrák má formu a doma určitě vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích