SESTAVA KOLA - 18.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 26.03.2016

0

I v rámci osmnáctého kola vám přinášíme anketu, ve které můžete rozhodnout o hráči uplynulého kola 

Vrchlabí dokázalo s favorizovaným soupeřem z Lázní Bělohrad držet krok až do posledních minut zápasu, svůj podíl na tom měl i brankář hostů Patrik Hladík. Tým Vrchlabí se dostal brzy v prvním poločase do vedení, když gól vstřelil Lubor Mejsnar, hosté i v dalším průběhu sahali po remíze, nakonec však v závěru inkasovali. Onu rozhodující branku na konečných 3:2 vstřelil z pokutového kopu domácí Jakub Šoufek

 

Roudnice se v utkání s Českým Meziříčím v cestě za třemi body nadřela, dobrý výkon v obraně, která udržela čisté konto podal, roudnický obránce Jan Brendl. Dalším výrazným mužem v sestavě Roudnice byl Lukáš Stoszek, který ve druhém poločase vstřelil jedinou branku zápasu a rozhodl o výhře Roudnice.

 

Gólově bohaté bylo utkání Libčan a Černilova. Domácí Libčany se dostaly do třígólového náskoku i díky trefě Martina Friedla a dvěma gólům Petra Jiříka. Zejména úvodní Friedlova branka z poloviny hřiště stála za to. V závěru zápasu se ale hosté vzepjali a dvěma góly snížili. Branku na 3:1 dával povedenou ranou z přímého kopu černilovský Tomáš Matoušek. V závěru už ale hostům nezbýval čas a z Libčan odjeli bez bodu. 

 

Zápas mezi Miletínem a Úpicí se dlouhou dobu hrál bez branek. Rozhodující moment v podobě penalty přišel ve druhém poločase, s touto důležitou situací si bez problému poradil kapitán Úpice Jaroslav Kulhánek, který penaltu proměnil a rozhodl o výhře svého týmu.

 

Kunčice musely v zápase s Nepolisy otáčet nepříznivý výsledek. Hodně aktivní byl záložník Kunčic Marek Šulc, který se v průběhu zápasu dostal několikrát do zakončení. Branku sice Šulc vstřelil jen jednu, i ta ale Kunčicím výrazně pomohla k výhře 3:1.

 

Hořická Jiskra musela už od sedmé minuty zápasu se Sobotkou dotahovat. Domácím se nakonec podařilo utkání otočit a na konečně výhře 2:1 měl dvoubrankový podíl Jiří Melichar

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2016 12:00 do 30.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.