SESTAVA PODZIMU - Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Po podzimní části vám úplně poprvé na našem webu přinášíme možnost hlasovat o nejlepšího hráče podzimu. Na úvod je třeba říct, že bylo nesmírně náročné vybrat tuto sestavu podzimu. Na jedenáct míst připadalo snad dvakrát tolik hráčů. Nakonec jsme se rozhodli do sestavy nominovat mix hráčů, kteří svůj tým drželi spolehlivými výkon a také ty, kteří předváděli výborné individuální výkony

 

Brankář

Martin Mikel (Fryšták)

Brankáře jsme se hledali za nejlepšími obranami soutěže. Nejméně branek ve 14 zápasech obdržel Fryšták spolu s Rožnovem pod Radhoštěm, rozhodovali jsme se tedy mezi Martinem Mikelem a Michalem Barabářem. Pro brankáře Fryštáku nakonec rozhodlo to, že na rozdíl od brankáře Rožnova v podzimní části nevynechal (kvůli červené kartě) ani jeden zápas.

 

Obrana

Lukáš Skalička (Fryšták)

Fotbalista, který vyhrál anketu hráč 7. kola je druhým zástupcem Fryštáku v naší sestavě. Mimo jiné to ukazuje, jak měl Fryšták výborný podzim. Místopředseda oddílu Jaroslav Hrbáček komentoval výkony Fryštáku takto: „Jsme v krajské soutěži třetím rokem, a co se týče hry a získaných bodů, byl to náš nejlepší podzim. Určitě se nám dařilo v obraně, kde jsme inkasovali nejméně ze všech týmů (spolu s Rožnovem). Na tom má svůj podíl brankář Mikel a z obránců vždy spolehlivý Skalička. Letos naše obrana hrála ve stejném složení a na její souhře s brankářem to bylo znát.“  

 

Lukáš Maléř (Rožnov pod Radhoštěm)

I po druhém obránci zapátráme v nejlepší obraně soutěže. V Rožnově pod Radhoštěm předváděl na podzim dobré výkony Lukáš Maléř, který kromě obrany zaznamenal i několik důležitých branek, které vždy dovedly Rožnov k vítězství. „Lukáš Maléř hrál ve výborné formě, bohužel ho na podzim trochu limitovala nemoc,“ komentoval výkon svého svěřence trenér Milan Náměstek.

 

David Musiol (Vigantice)

Rovněž třetího obránce budeme hledat mezi nejlepší obranou soutěže. Až na dva zápasy proti Boršicím nedostávaly Vigantice příliš mnoho gólů a s 20 obdrženými brankami mají třetí nejlepší obranu v lize. Svou zásluhu na tom má mimo jiné David Musiol. Obránce se zkušenostmi z vyšších soutěží přišel před podzimní částí do Vigantic a hned se stal pevnou součásti obrany valašského týmu. K dobrým výkonům přidal rovněž tři branky „Snažil se v každém zápase odevzdat maximum. Pozitivní tahoun. Takového kluka by chtěl mít v mužstvu každý trenér,“ říká trenér Radomír Dian.

 

Záloha

Pavel Prešnajder (Chropyně)

V Chropyni se na podzim mohli spolehnout na branky Pavla Prešnajdera (8 branek) a Jaromíra Paciorka (10 branek). Vedoucí mužstva Marcel Vaňhara hodnotil výkon obou fotbalistů slovy: „jsou to naši klíčoví hráči, zkušení borci, bez kterých by to moc nešlo. Pro tým jsou oba velmi důležití. Je to těžké hodnotit, ale do sestavy podzimu bych přece jen o kousíček víc zvolil Pavla Prešnajdera. Nastupoval od začátku do konce podzimu. Ke svým 8 brankám přidal také 11. asistencí.“

 

Tomáš Ulman (Provodov)

Provodov předváděl po celý podzim vyrovnané výkony a série vítězství v posledních kolech jej vynesly na druhé místo tabulky. Zkušený záložník Provodova zaznamenal na podzim 7 branek, a přestože není nejlepším střelcem svého týmu, volíme do sestavy právě jeho. Na otázku, který hráč soupeře zaujal svými výkony, mnoho hráčů i trenérů zmiňovalo jméno Tomáš Ulmana. „Podle mě je Ulman svou kvalitou nejlepší hráč krajského přeboru,“ říká trenér Rožnova Milan Náměstek.

 

Pavel Krajča (Baťov)

V naší sestavě pochopitelně nemůže chybět jeden z nejlepších střelců podzimní části. Pavel Krajča nastřílel během 14 zápasů 12 branek a o první místo se dělí s kanonýrem Boršic Martin Dufkem. Co se týče střelecké formy, neměl Pavel Krajča výraznější výpadek a střílel góly po celou podzimní část. Jedinou kaňkou na výborných výkonech útočníka Baťova je zbytečná červená karta, kterou obdržel v 10. kole proti Morkovicím. V následujícím utkání na půdě Fryštáku se Baťov musel bez svého ostrostřelce obejít a bez vstřelené branky odjel poražen.

 

David Červenka (Luhačovice)

Luhačovice nezažily příliš povedený podzim. To však nemusí platit o Davidu Červenkovi, který zaznamenal 10 branek a umístil se tak na předních místech tabulky střelců „David Červenka vstřelil 10 branek a na 5 přihrál. Podílel se tak na více jak polovině našich gólů. Branek mohl mít i daleko víc, dostával se do mnoha vyložených šancí. Určitě je pro soupeře velkým nebezpečím,“ komentuje trenér Luhačovic Jan Jelínek.

 

Útok

Michal Maléř (Rožnov pod Radhoštěm)

Druhý zástupce Rožnova v naší sestavě. Útočník Rožnova zaznamenal během 14 zápasů 11 branek a to i přesto, že musel dva zápasy vynechat kvůli nataženému svalu. V 10. a 11. kole proti Provodovu a Viganticím nenastoupil a Rožnov dvakrát prohrál. Ve 12. kole se dostal na hřiště pouze na pár minut a hned vsítil Boršicím jednu branku. Za nejlepšími střelci soutěže nakonec zaostal o jediný gól.    

 

Martin Dufek (Boršice)

Spolu s Krajčou se o korunu krále střelců podzimu dělí Martin Dufek s Boršic. Zatímco Krajča zaznamenával své branky po celý podzim, Dufek se zapsal do tabulky střelců až v 5. kole na půdě Bystřice, kdy zaznamenal hattrick. Střelecký prach až do konce podzimu Dufkovi nezvlhl. Kromě jednoho hattricku zaznamenal tři utkání, ve kterých vsítil dva góly. I díky těmto trefám se konečný počet branek zastavil na čísle 12.

 

Josef Křenek (Holešov)

Třetím útočníkem do party je útočník Holešova Josef Křenek. První tým tabulky zaznamenal v sezóně celkem 37 branek, z nichž Křenek vsítil 9. Útočník Holešova přidával své branky postupně, a pokud přišel krátkodobější výpadek, vždy jej gólově zastoupil jiný hráč. Spolu s Davidem Červenkou z Luhačovic byl také nejčastěji zvoleným hráčem zápasu (celkem šestkrát). „Pepa Křenek jako náš nejlepší střelec zaslouží určitě pochvalu,“ komentoval hrající předseda Milan Roubalík. 

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.