SESTAVA PODZIMU - Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Brankář:

Petr Pelc (SK Komárov) – Velká opora komárovského týmu, která ve většině zápasů svůj tým podržela. Výraznou měrou se zasloužila o to, že Komárov po podzimu okupuje čtvrté místo v tabulce. Za podzim udržel jednou čisté konto, a to v utkání proti rezervě Bohuslavic. Zlikvidoval jednu penaltu, kdy vylapal exekutora Dobroslavic. Čtyřikrát se stal mužem zápasu svého týmu a po zápase v Dobroslavicích byl zvolen hráčem kole. Odchytal všechny zápasy svého týmu.

 

Obrana:

Roman Ceplý (FK Bolatice B) – Zkušená opora bolatického týmu. Rázný střední bek. Hraje velmi čistě, o čemž svědčí pouze jedna žlutá karta na jeho kontě. Po celou podzimní sezónu podával stabilní výkony a dirigoval si skvěle celou obranu. Po zápase v Bohuslavicích ho zvolil trenér Rudolf Rataj hráčem zápasu svého mančaftu. Od 9. kola nastoupil do všech zbývajících zápasů a i svými výkony v obraně přispěl v posledních pěti zápasech k zisku 13 bodů.

 

Richard Wagner (SK Moravan Oldřišov B) – Pětadvacetiletý bek oldřišovské rezervy. Jedenkrát ho trenér nominoval za hráče zápasu, kdy podal velmi dobrý výkon v zápase s Hněvošicemi. V tápajícím týmu Oldřišova jako jeden z nejzkušenějších hráčů držel hru obranné řady. V kritických okamžicích na něj bylo vždy spolehnutí. Za podzimní sezónu neobdržel žádnou žlutou kartu. Kromě dvou zápasů nastoupil do všech podzimních zápasů.

 

Petr Dudek (TJ Slavia Píšť B) – V posledním týmu soutěže odehrál tento třiadvacetiletý bek dobrý podzim. Kromě jednoho poločasu odehrál všechny minuty. Důrazný a řízný obránce, jenž navíc hraje velmi čistě, o čemž svědčí jen jedna žlutá karta, kterou obdržel během podzimní sezóny. V podzimní bídě svého týmu podával ve všech zápasech velmi spolehlivé výkony.

 

Záloha:

Roman Ševior (TJ Sokol Hněvošice) – Nejlepší střelec týmu. Za podzim nastřílel sedm branek. Pouze však v zápase s Bolaticemi zatížil konto soupeře dvěma trefami. Tyto trefy se ukázaly jako rozhodující. Navíc v tomto utkání se stal hráčem zápasu svého týmu. Do sestavy podzimu byl rovněž nominován kvůli své univerzálnosti, protože podle potřeby zaskakuje jak v záloze, tak i v útoku. Další jeho devízou je, že je tvůrcem hry svého týmu.

 

Jiří Míška (TJ Sokol Služovice) – Zkušený záložník prvního týmu soutěže. Během podzimu získal třikrát nominaci hráče zápasu. Konkrétně se jednalo o zápasy s Dobroslavicemi, Oldřišovem B a Bohuslavicemi B. Přestože za podzim vsítil pouze jeden gól do sítě Strahovic, tak si svou nominaci vysloužil díky zkušenosti a přehledu ve hře. Věděl kdy hru zrychlit a kdy uklidnit. Ve správnou dobu dokázal podržet balón. Nahrával na góly, často střílel a byl exekutorem standardních situací.

 

Vojtěch Janoš (SK Bohuslavice) - Stabilní opora týmu. Na podzim ale nebyl tak gólově aktivní, o čemž svědčí jen tři góly v sítích soupeřů. Důležitý byl ale jeho přístup během zápasu a obětavost. Trenér Dalibor Vitásek doufá, že přes zimu najde Vojtěch Janoš ztracenou střeleckou pohodu. Čtyřikrát během podzimní části sezóny se stal hráčem zápasu.

 

Jan Josefus (SK Meteor Strahovice) – Mladý a důrazný defenzivní záložník. Pro svůj tým odváděl mnoho černé práce. Dokázal vybojovat ve středu hřiště velké množství míčů. Byl tahounem Strahovic po celý podzim. Letos přišel z dorostu a hned patřil k oporám mužstva. Jednou se stal hráčem zápasu. Nevsítil ani jednu branku, ale jeho úkolem bylo brankám hlavně předcházet.

 

Útok:

Jakub Kotala (TJ Sokol Budišovice) – Pětadvacetiletý útočník Budišovic si pohybem říkal o balón. Míč si uměl podržet. Vhodným výběrem místa se dostával do šancí, které uměl s přehledem proměňovat. Dokázal vsítit sedm branek, z nichž mnohé byly branky rozhodující, které mužstvu z Budišovic zařídily mnoho bodů. Třikrát se stal hráčem zápasu.

 

David Havranke (TJ Sokol Sudice) – Nejlepší střelec soutěže nesmí v nominaci chybět. Kanonýr mužstva, který ho střelecký táhl po celou podzimní část soutěže, o čemž svědčí 12 vstřelených gólů. Proti Budišovicím dosáhl hattricku. Ve třech zápasech zamířil za záda brankářů dvakrát.  Třikrát se stal mužem zápasu.

 

Daniel Štefek (TJ Sokol Závada) - Měl parádní úvod sezóny, kdy během pěti kol dal deset branek. Pak se sice jeho brankostroj zasekl, ale nakopl mančaft Závady v začátku sezóny tak, že se Závada vezla na vítězné vlně. Ke konci si ho už obránci sice hlídali, ale mužstvo už jelo na vlně ze začátku podzimu. Celkem šestkrát se stal mužem zápasu a třikrát se stal hráčem kola.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.