SESTAVA PODZIMU - Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Brankář:

Daniel Richter (TJ Vítkov B) - Posila z áčka, která sice neodchytala všechny zápasy, ale když nastoupila, tak vždy svůj tým podržela. Poprvé v sestavě nastoupil Daniel Richter až v 7. kole a odchytal zbývajících sedm zápasů. V nich dokázal dvakrát vychytat čisté konto. Pětkrát se stal hráčem zápasu, a hlavně proti silným soupeřům vytasil skvělé zákroky, díky nimž, vede Vítkov tuto soutěž.

 

Obrana:

Jiří Valošek (TJ Slezská Hořina Brumovice) – Teprve sedmnáctiletý hráč, který hned zapadl do základní sestavy Brumovic. Velmi perspektivní hráč s výhledem do budoucnosti. Po putování sestavou se chytil se na beku a celý podzim prokazoval skvělou výkonnost. Stala se z něj opora týmu. Dvakrát se stal hráčem zápasu a svou výkonnost korunoval jednou vstřelenou brankou do sítě Skřipova, která jeho týmu zajistila bod v tomto zápase.

 

Kryštof Demel (TJ Vítěz Březová) – Třiadvacetiletý řízný bek z Březové. Kromě jednoho zápasu, ve kterém jeho družina utrpěla jedinou prohru v soutěži, odehrál všechny ostatní zápasy svého mančaftu. Byla to na podzim jistota v zadních řadách Březové. Výborně hru obrany dirigoval. Díky němu byla obranná hra Březové po celou dobu na vysoké úrovni. Vsítil dvě branky do sítě Dolních Životic, kterými zápas rozhodl. Třikrát se stal hráčem zápasu a jednou vyhrál anketu o hráče kola.

 

Pavel Škrobánek (TJ Sokol Melč) – V úvodu sezóny, kdy se Melči ještě dařilo, se dvakrát stal mužem zápasu a vsítil jednu branku. V další fázi, kdy se Melč začala propadat do stále větší a větší mizérie byl nejobětavějším hráčem melčského kádru. I když se mančaftu nedařilo, tak jako snad jediný z týmu odehrál každý zápas na 100 %.

 

Záloha: 

Přemysl Poltier (TJ Sokol Skřipov) – Ze Skřipova byl nominován do sestavy podzimu Přemysl Poltier. Je to hráč, který se nebál hrát. Dokázal podržet balón. Byl skvělý v rozehrávání balónu. Dokázal zrychlit hru. Měl výborné přihrávky. Když byla potřeba, dokázal přejít přes 2 až 3 hráče. Zdobí ho výborná kopací technika. Jednou se stal hráčem zápasu a dvakrát se gólově prosadil.

 

Marek Těžký (SK Nové Sedlice) – Zkušený matador, který až na zápas v Kyjovicích, nastoupil vždy v základní sestavě svého týmu. Nejpovedenější zápas odehrál proti Melči, které nasázel hattrick. V dalších deseti zápasech se dokázal střelecky prosadit už jen pouze jednou. Dvakrát se stal mužem zápasu. Dokázal tvořit hru. Zbytečně neztrácel balóny a měl po celý podzim stabilní výkonnost.

 

Aleš Schreier (TJ Sokol Holasovice) – Až na jeden zápas, nastoupil do všech ostatních.  Jako jediný z ofenzivních hráčů dokázal pravidelně, ať už góly či nahrávkami, získávat velice důležité body pro tým z Holasovic. Za podzimní sezónu zatížil konto soupeřů osmi vstřelenými brankami. Většinu utkání, které Holasovice vyhrály o gól, to byly hlavně jeho góly, které často o vítězství rozhodly. 

 

Jan Lazar (TJ Sokol Těškovice) – Třiačtyřicetiletý velmi zkušený hráč, který hrál kdysi za Vítkovice 1. ligu. V prvních dvou zápasech sice nenastoupil, ale v dalších zápasech byl hlavním hnacím motorem svého mužstva, kterému jen těsně unikl podzimní primát. Díky svým zkušenostem byl schopen rozdávat míče. Dokázal obehrát dva až tři hráče. Jeho zkušenosti dály hře Těškovic správný směr. Jednou se stal hráčem zápasu a dvakrát rozvlnil síť soupeřů.

 

Karel Špok (TJ Vítkov B) – Zkušený záložník, který ukázal na podzim, že tuto soutěž převyšuje svými výkony o hodně levelů. Na jaře uvidíme, zda bude v této soutěži válet nadále, nebo bude hrát za áčko Vítkova krajský přebor. Za celý podzim nasázel soupeřům 17 gólů. Ve čtvrtém kole nasázel Holasovicím čtyři góly. V utkání s Kyjovicemi se zaskvěl hattrickem. Jeho branka v posledním kole v Těškovicích rozhodla o tom, že Vítkov přezimuje na čele tabulky. Dvakrát se stal hráčem zápasu.

 

Útok:

Petr Dušek (FK Dolní Životice) – „Starý“ a zkušený matador týmu z Dolních Životic. Během podzimu byl příkladný ostatním hráčům v týmu, neboť nevypustil žádný souboj. I když to je útočník, tak není egoista. Připravuje šance pro své spoluhráče. Nejvíce z této spolupráce těžil střelec 11 branek Antonín Najser. Během zápasu toho hodně oběhal a odpracoval pro svůj tým. Během podzimní sezóny nasázel čtyři branky a třikrát se stal hráčem zápasu.

 

Lukáš Richter (FC Kyjovice) – Kanonýr Kyjovic Lukáš Richter se během podzimní sezóny znovu střelecky probudil. Kontrastuje to s minulou sezónou, kdy střelecky paběrkoval. Během podzimu se střelecky prosadil v osmi případech. Nejpodařenější zápas odehrál proti Novým Sedlicím, kdy vsítil čtyři branky svého týmu. Dvakrát se stal hráčem zápasu. Během podzimu byl využitelný a platný v záloze. Díky své výšce vyhrával hlavičkové souboje.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.