SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

V jedenáctém kole bylo k vidění mnoho zcela jednoznačných výsledků, nerozhodně skončilo jen utkání Milovic, které nečekaně ztratily body v Kostomlatech. Trenéři vítězných týmů byli s hrou svých svěřenců velmi spokojeni a museli dlouho uvažovat, koho doporučit jako klíčového hráče utkání.
Dnešní sestava kola je tak opravdu plná skvělých fotbalových individualit a před vámi je též oříšek k rozlousknutí v podobě hlasování pro nejlepšího hráče kola!

Čisté konto udžel Milan Valenta z Přerova a stejně tak podruhé v řadě Petr Bednář hájící barvy vedoucí Loučeně. Nejlepším brankářem jsme zvolili Milana Valentu díky velkému počtu klíčových zákroků, kterými pomohl svému týmu k těsnému, ale důležitému vítězství 0:1 v Běrunicích.

 

Hrubý Jeseník překvapil snad všechny, když nejen že sebral Všejanům všechny body, ale dokonce zvítězil drtivým poměrem 5:1. Lví podíl nesl na úspěchu obránce Roman Hurych, který se v 56. minutě nádherně trefil ze 30 metrů do šibenice a zvýšil tak na 3:1, čímž korunoval skvělý defenzivní výkon, kdy téměř nepustil útočná esa soupeře k ohrožení branky Jeseníku.
Loučeň si dle očekávání odvezla z Městce vítězství a to v poměru 0:4. na čistém kontě měl velkou zásluhu stoper Jiří Holler, který nejen celý zápas kvěle bránil, ale také otevřel v sedmé minutě po rohovém kopu skóre. Neméně důležitou součást stoperské dvojice Loučeně tvořil Jaroslav Poulíček, který eliminoval soupeřovy útočné tendence a celý zápas poctivě chodil do všech soubojů.
Opočnice si v Kovanicích pohlídaly své vedení i přes branku z penalty na 1:2  v 86. minutě. Na zastavování všejanského útočného snažení měl velký podíl Zdeněk Holubička, který vítězil v soubojích a zakládal odzadu útočné akce.

 

Před Zdeňkem Holubičkou pracoval v opočnickém dresu na jedničku také Jakub Potůček. V záloze byl k neunavení a neustále zásoboval spoluhráče přesnými pasy, které následně vedly k ohrožování soupeřovy branky.
Taktéž za Opočnici se prezentoval skvělým výkonem i Jiří Fiala, který ukázal srdce bojovníka, zápas odběhal opravdu naplno a šel do každého souboje, čímž vybojoval pro Opočnici mnoho zdánlivě ztrcených míčů.
Milovice remízou v Kostomlatech zklamaly, ale pokud měl někdo na výsledku 1:1 podíl, byl to Marek Baran, který neúnavně pracoval dopředu i dozadu.

 

Přerov zvítězil v Běrunicích 0:1 díky gólu do šatny, o nějž se ve 44. minutě postaral po nečekaném přenesení hry Jiří Adamec a stal se tak nakonec největším hrdinou zápasu, jelikož byla jeho branka nečekaně vítězná.
Na vítězství Loučeně 0:4 měl v ofenzivě největší podíl Dominik Holánek. Trefil se na 0:3 ve 32. minutě po pěkné kombinační akci a v 65. minutě uzavřel skóre po přihrávce střídajícího Michala Vrabce.
Sestavu kola uzavírá Miroslav Ott z Hrubého Jeseníku, který při vítězství 5:1 se Všejany otevřel v 10. minutě skóre po rychlém protiútoku.



NEZAPOMEŇTE SVÝM HLASEM DO STŘEDEČNÍHO POLEDNE PODPOŘIT SVÉHO FAVORITA A POMOCI MU STÁT SE HRÁČEM KOLA. STEJNĚ TAK MU HLAS MŮŽE POMOCI DOSTAT SE DO SESTAVY PODZIMU, KTEROU VYHODNOTÍME PO POSLEDNÍM PODZIMNÍM KOLE.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.