Hráčem 11. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 31.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Dominik Holánek

32%

Dominik Holánek získal 32 procent hlasů, díky čemuž se stal prvním hráčem Okresního přeboru Nymburk, kterého fanoušci zvolili hráčem kola vícekrát. Mladý útočník táhnoucí Loučeň za titulem si místo v sestavě kola zasloužil brankou na 0:3 po pěkné kombinační akci  ze 32. minuty a v 65. minutě uzavřel skóre utkání na 0:4 po přihrávce na okraj šestnáctky. Poprvé byl fanoušky zvolen nejlepším hráčem kola před třemi týdny, kdy Loučeň ve svém osmém zápase smetla Hrubý Jeseník 7:0. S pochroumaným kotníkem vydžel na hřišti 53 minut, během čehož stihl vsítit skvělé tři branky a na další přihrál
V PÁTEK VÁM PŘINESEME ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA.
PŮVODNÍ ROZHOVOR S DOMINIKEM HOLÁNKEM SI MŮŽETE PŘEČÍST ZDE: 
http://fotbalunas.cz/rozhovor/1314/dominik-holanek-hlavni-strujce-uspechu-loucene/

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miroslav Ott 22%
3. Jiří Holler 20%


0

Ve středeční sestavě kola se objevili rovnou tři hráči vedoucí Loučeně, stejně tak z Opočnice, která zvítězila podruhé za sebou. Sestavu doplnili dva hráči Přerova, dva z Hrubého Jeseníku a uzavřel ji Marek Baran z Milovic, které nečekaně ztratily body pouhou remízou.
Hráčům Loučeně se nedařilo jen v utkání s Městcem, které ovládli 4:0, díky čemuž mohli být do sestavy kola nominováni v tak hojném počtu, ale také přímo v hlasování o nejlepšího hráče. Na třetím místě se umístil stoper Loučeně Jiří Holler s dvaceti procenty hlasů . Celé utkání skvěle plnil své obranné povinnosti, vyhrával souboje a výrazně napomohl zisku čistého konta. Navíc v sedmé minutě otevřel skóre po rohovém kopu.
O dvě procenta hlasů více získal Miroslav Ott, útočník Hrubého Jeseníku. Jeho tým nečekaně přejel Všejany 5:1. Miroslav Ott se aktivně dostával do šancí a jednu z nich proměnil, když v desáté minutě otevřel skóre.
A k vítězství gratulujeme Dominiku Holánkovi z Loučeně!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.