SESTAVA KOLA - 13.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Sestavu kola nám tvoří spíše defenzivní hráči. A není se čemu co divit. Teď již jde opravdu do tuhého a boj o první čtyřku vrcholí. Favoritem na hráče kola by mohl být střelec hattricku do sítě Hostinného Radek Pluhař z Jičína. Jak dopadne hlasování o hráče kola, záleží stejně pouze na Vás. A jak to dopadne, se dozvíme už ve středu po poledni.

Martin Vachek (Rudník) - Martin společně se svými obránci udrželi čisté konto proti Dolní Kalné. Martin podržel svůj tým hlavně v druhém poločase a udržel těsnou výhru 1:0 nad Kalnou.
Tomáš Knap (Žacléř) - Tomáš byl nejlepším hráčem hostů v zápase v Kunčicích. Ale ani on nedokázal dovést svůj tým k vítězství.
Zdeněk Tauchman (Dolní Kalná) - Zdeněk má čich na vynikající průnikové přihrávky. I v zápase s Rudníkem jich několik vyslal, ale jeho spoluhráčům se gól vstřelit nepodařilo.
Oliver Hodbod (Trutnov) - Oliver otevřel skóre zápasu S Valdicemi. Jeho výkon pomohl k jasné výhře Trutnova.
Vladimír Kalenda (Valdice) - Vladimír je velký bojovník a dokázal to i v zápase s Trutnovem. I když jeho tým nedokázal vyhrát, i tak podal Vladimír výborný výkon.
Ondřej Kárník (Trutnov) - Ondra podal dobrý výkon v zápase s Valdicemi. I on byl strůjcem jednoznačné výhry 3:0.
Tomáš Haken (Jičín) - Tomáš podal v zápase v Hostinném výborný výkon. Když svou brankou srovnával na 2:2, tak již tušil, že jeho tým neodjede s prázdnou.
Aleš Tryzna (Kunčice n.L.) - Kunčice už prohrávaly 0:2. Aleš vstřelil dva góly, srovnal na 2:2 a Kunčice nakonec braly druhý bod po penaltách.
Radek Pluhař (Jičín) - Radek vstřelil do sítě Hostinného tři góly a byl hlavním strůjcem cenné výhry Jičína.
Martin Jakoubek (Hostinné) - Martin dvakrát poslal svůj tým do vedení. Bohužel ani jeho dva góly na výhru nad Jičínem nestačily.
Martin Kučeravý (Rudník) - Martinův jediný gól rozhodl o výhře Rudníku nad Dolní Kalnou. Kdyby to šlo, tak dnes by byli v sestavě kola další tři mladí hráči Rudníku. Ale musíme dát možnost všem ostatním.


 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.