SESTAVA KOLA - 13.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Sestavu kola nám tvoří spíše defenzivní hráči. A není se čemu co divit. Teď již jde opravdu do tuhého a boj o první čtyřku vrcholí. Vyloženého favorita na hráče kola nemáme. Jak dopadne hlasování o hráče kola, záleží stejně pouze na Vás. A jak to dopadne, se dozvíme už ve středu po poledni.

Karel Průcha (Hlušice) - Již přítomnost Karla uklidňovala domácí hráče. Navíc Karel pustil za svá záda pouze jedinou střelu a ta byla z penalty. Karel měl velký podíl na výhře svého týmu
Ladislav Komárek (Kopidlno) - Láďa dřel až do závěrečného hvizdu. I když to k vítězství nepomohlo i tak podal výborný výkon
David Lejp (Předměřice) - David opět jako správný kapitán usměrňoval hru svého týmu a perfektně řídil celou obrannou činnost. I díky němu Předměřice vyhrály v Libáni.
Ondřej Vyleťal (Přeměřice) - Ondra jako druhý stoper jistil hru v obraně a nedopustil, aby hráči Libáně vstřelili nějakou branku.
Tomáš Franc (Malšovice) - Malšovice se proti Kobylicím nedokázaly dlouho prosadit. Jak je to jednoduché jim ukázal kapitán týmu Tomáš Franc, když svou brankou v závěru poločasu poslal Malšovice do vedení.
Jan Dostál (Lokomotiva HK) - Honza patřil v Chlumci k nejlepším hráčům na hřišti. Neustále piloval lajnu a navíc i vstřelil gól.
Jiří Jareš (Malšovice) - Jirka připravil spousty šancí pro své spoluhráče a hlavně pro Dušánka. Jirka podal vynikající výkon ve vítězném zápase s Kobylicemi.
Jan Pacák (Kobylice) - Tento mladý hráč nastoupil až v průběhu zápasu a určitě svým výkonem nezklamal.
Pavel Banyácsky (Libáň) - Pavel se celý zápas snažil s výsledkem něco udělat. I když se mu to nepodařilo, i tak patřil k nejlepším hráčům svého týmu.
Vladimír Hnát (Kopidlno) - Vladimír vstřelil v Hlušicích gól a nebyl daleko od vstřelení další branky, která by znamenala remízu. Vladimír litoval hlavně neproměněných šancí v prvním poločase.
Aleš Hůlka (Lokomotiva HK) - Až do svého vystřídání patřil Aleš k nejlepším hráčům na hřišti. Jeho přesné přihrávky znamenaly pokaždé pohromu pro obranu Chlumce.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.