SESTAVA KOLA - 2.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Máme za sebou poslední podzimní kolo. Poslední Píšť nestačila venku na nováčka ze Závady. Bolatice přestřílely Sudice, když rozhodující branky vsítily v posledních dvaceti minutách. Dobroslavice i přes sympaticky výkon nestačily doma na Strahovice. Vedoucí Služovice porazily Bohuslavice, když rozhodující branku vsítily až v poslední minutě. Hněvošice zaváhaly v Budišovicích, které měly po celý zápas k dispozici jen jedenáct hráčů. Komárov obrátil nepříznivě se vyvíjející zápas s Oldřišovem až v poslední pětiminutovce.

Brankář: Marcel Maňák (Bohuslavice B) - Marcel Mańák skvěle likvidoval šance Služovic. Kapituloval až v poslední minutě zápasu.

Obrana: Jakub Monsberger (Bolatice B), Adam Latton (Oldřišov B), Martin Obrusník (Strahovice B), Jiří Míška (Služovice) - Jakub Monsbergersvými dvěmi góly zlomil odpor Sudic. Adam Latton působil v obraně Oldřišova velmi jistě. Martin Obrusník svým dúrazem vygumoval střelce Dobroslavic. Jiři Míška zase připravoval šance pro své spoluhráče.

Záloha: Daniel Štefek (Závada), Jakub Kotala (Budišovice), Pavel Ševior (Hněvošice) - Daniel Štefek rozvlnil síť v zápase s Píšti a vsítil důležitý rozdílový gól. Jakub Kotala velel obratu svého týmu v zápase s Hněvošicemi, kterým vstřelil dvě branky. Z hněvošické mizérie vynikl výkon Pavla Ševiora, který neúnavně rozděloval míče.

Útok: Michal Šubert (Komárov), David Havranke (Sudice), Lukáš Staňo (Závada) - Komárovský Michal Šubert vstřelil rozhodující branku svého týmu do sítě Oldřišova. David Havranke vsítil dvě branky a vyšvihl se na první místo v soutěži střelců. Lukáš Staňo vstřelil dvě branky do sítě poslední Píště. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.