SESTAVA KOLA - 12.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

V tomto kole se nejvíce činili střelci Chlumce, přesto jsme vybrali i hráče jiných týmů, kteří příbližili své týmy k bodovým ziskům. Výběr jedenácti z nich vám přinášíme v naší sestavě kola.

Kratonohy se dlouhou dobu musely spokojit pouze s jednobrankovým náskokem proti houževnatému Týništi. Na pozoru proto musel být brankář Kratonoh Josef Mačí, který několikrát likvidoval nebezpečné protiútoky Týniště. 

 

Dobruška si poradila s trutnovskou rezervou. V sobotním zápase vracel svému týmu dvougólový náskok obránce Jiří Effenberk, který v 75. minutě dorazil míč do sítě a pečetil tak výhru Dobrušky 3:1. 

 

Cidlina si díky aktivnímu presinku dokázala poradit z ofenzivní hrou hradecké Slavie. Hru v obraně řídil kapitán Cidliny Jaroslav Matějka, který navíc dlouhou přihrávkou přes půl hřiště založil akci, díky které šla Cidlina do vedení. 

 

Náchodský obránce Martin Punar se v zápase proti Kostelci nad Orlicí předvedl ofenzivním výkonem. Několikrát oslovil své spoluhráče průnikovou přihrávkou a v jedné akci se sám proměnil do role zakončovatele. Punar se v zápase sice netrefil, i tak přispěl k výhře Náchodu 0:2.

 

Dobrý výkon předvedl na pravém kraji jičínské zálohy Martin Kocourek, který se aktivně pohyboval po křídle a do zápasových statistik se zapsal dvěma asistencemi a jedním gólem. 

 

Chlumecký Michal Bráborec se na hřiště dostal až v průběhu druhého poločasu, ani to mu však nezabránilo v předvedení kvalitní hry. Chlumecký záložník si výborně porozuměl s Jiřím Kučerou, kterému přihrával na jednu branku. Michal Bráborec se sám ukázal pěkným gólem z úctyhodné vzdálenosti. 

 

Dobruška si poradila s Trutnovem. Jistým výkonem se předvedl Marcel Hájek, který dokázal podržet míč, rozdat přihrávky spoluhráčům a sám přispět gólem k výhře 3:1.

 

Vysoká se proti houževnatému Broumovu prosadila jednou, a to v první půli, kdy o výhře hradeckého týmu rozhodl po Homolkově přihrávce Vojtěch Pražák. Vysoká dovedla zápas do vítězného konce - Broumov porazila 0:1.

 

Útočník Cidliny Tomáš Vaněk zajistil svému týmu tři body, když v úvodu druhého poločasu využil dobré práce Michala Blažeje a poslal Cidlinu proti Slavii do vedení. 

 

Chlumecký útočník Jiří Kučera se do Provodovské sítě trefil hned dvakrát. Vycházela mu spolupráce s Michalem Bráborcem, kterému přihrál na gól. 

 

Michal Blažej se v utkání s hradeckou Slavií činil na levém křídle cidlinské sestavy. Svůj aktivní výkon korunoval Michal Blažej dvěma asistencemi na góly svého týmu, který zvítězil 0:2.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.