SESTAVA KOLA - 1.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

V tomto kole se zrodila bezbranková remíza v zápase mezi Dobroslavicemi a Bolaticemi. Bohuslavice v atraktivním zápase porazily nováčka ze Závady. Budišovice si odvezly překvapivé tři body ze Strahovic. Oldřišov vysoko porazil Sudice, které dohrávaly po dvou červených kartách v devíti. V zápase kola remizovaly Hněvošice se Služovicemi. 

Brankář: Marcel Maňák (Bohuslavice B) - Marcel Maňák z Bohuslavic výborně vylapal střelce Závady.

Obrana: Adam Latton (Oldřišov B), Jiří Kocián (Bohuslavice B), Roman Gargoš (Hněvošice) - V obraně máme oldřišovského Adama Lattona, který za sebe nepustil ani myš v utkání se Sudicemi. Jiří Kocián skvěle vymazal závadského kanonýra Daniela Štefka. Roman Gargoš z Hněvošic zase vsítil druhou branku svého týmu. 

Záloha: Miroslav Wójcicki (Služovice), Petr Weczerek (Služovice), Tomáš Pučan (Dobroslavice), Daniel Gryz (Závada), Radim Molnár (Sudice) - V záloze máme spoluhráče ze Služovic Miroslava Wójcického a Tomasze Weczerka. Dobroslavice zastupuje Tomáš Pučan. Daniel Gryz ze Závady otevřel skóre zápasu s Bohuslavicemi. Posledním je hrající trenér Sudic Radim Molnár.

Útok: Jaromír Zima (Budišovice), Michal Paveska (Oldřišov B) - V útoku je autor hattricku Jaromír Zima z Budišovic. Michal Paveska z Oldřišova dovršil výhru svého týmu ze Sudicemi.

  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.