SESTAVA KOLA - 11.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 18.10.2015

0

Uplynulé jedenácté kolo nám přineslo řadu parádních branek, výtečných zákroků a kvalitních výkonů. Vybrali jsme jedenáct tvůrců těch okamžiků, které byly pro vývoj zápasu důležité. Pro jednotlivé hráče můžete hlasovat až do středečního poledne!

Jakub Kozlík - brankář Pačejova, který je pačejovskou stálicí a hájí pačejovskou bránu v každém ze zápasů více než dobře. Své schopnosti prokázal i v zápase s Křimicemi.

 

Adam Paum – hráč Křimic, který v zápase s Pačejovem hrál beka a často vyjížděl dopředu, na hřišti nechal svoji bojovnost.

 

Ondřej Pavlas - hráč Stříbra, který v zápase se Kdyní předvedl výbornou poziční hru v obraně, nepouštěl kdyňské hrotové hráče vůbec do šancí a i tím přispěl k vítězství Stříbra na půdě Kdyně 3:1.

 

Josef Pikl – hráč Chodského Újezdu, který v zápase s Horažďovicemi vytvářel hru, rozdal řadu přihrávek a dostával svůj tým do řady šancí. Současně byl sám autorem branky ve čtyřiašedesáté minutě.

 

Petr Výtisk – nýrský hráč, který v zápase s Žichovicemi otevíral ve druhé minutě skóre a poslal domácí do vedení a podruhé gólově uspěl v šestadvacáté minutě. I on byl jedním z úspěšných střelců, kteří se podepsali pod vysokou výhrou domácích 8:0.

 

Tomáš Bůžek – hráč Stříbra, který v zápase se Kdyní vybojoval zpět pro svůj tým vedení, když v pětašedesáté minutě zakončil. Svůj druhý gól zápasu vstřelil ve čtyřiaosmdesáté minutě, když upravil skóre na konečných 3:1 pro hosty ze Stříbra.

 

Vlastimil Kožíšek – hráč Horní Břízy, který v zápase s domácími Černicemi trestal hned dvakrát. Nejprve otevřel skóre v patnácté minutě a následně zakončil do prázdné brány v minutě třiatřicáté.

 

Tomáš György – hráč Nýrska, který byl v zápase s Žichovicemi autorem dvou branek. Nejprve úspěšně zakončil ve čtrnácté minutě, podruhé byl úspěšný v minutě třicáté.

 

Jiří Dolejš – hráč Mochtína, který v zápase s Rakovou dosáhl hattricku, když úspěšně zakončil v šestapadesáté, šestašedesáté a devětasedmdesáté minutě. A byl to jeho poslední gól, který srovnal skóre a dovedl zápas do penaltového rozstřelu.

 

Tomáš Forejt – hráč Košutky, který v zápase se Žihlí vstřelil dvě branky. Nejprve minutu před koncem poločasu snížil náskok domácího celku na 2:1, podruhé pak v sedmdesáté minutě srovnal stav utkání na 2:2.

 

Jiří Masopus – hráč Žihle završil v domácím prostředí v zápase s Košutkou hattrick, nejprve otevřel skóre v sedmadvacáté minutě, na 2:0 navýšil v minutě šestatřicáté a nakonec v osmdesáté minutě rozhodl o bodovém přídělu pro domácí celek a upravil na konečné skóre 3:2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.