SESTAVA KOLA - 10.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

Sestava tohoto kola bude bohužel ochuzena o hráče Dobrušky a Cidliny. Zápas těchto týmů se kvůli marodce Dobrušky neuskutečnil, přesto se našel výběr hráčů, kteří během víkendových zápasů přispěli svým týmům k dobrým výsledkům. 

Provodovští byli v derby proti Náchodu často pod tlakem. V brance Provodova se proto několikrát předvedl brankář Adam Swaczyna, který se musel natahovat po náchodských střelách. Brankář Provodova nakonec přispěl k bodu za remízu. 

 

Trutnovský obránce Ondřej Tobiaš se do statistik zápasu v Broumově zapsal gólem a asistencí, a pomohl tak svému týmu k další výhře, díky které se Trutnov odlepil od posledního místa tabulky.

 

Kostelec nad Orlicí dokázal odolat převaze Slavie, a díky rychlému brejku se hosté dostali do vedení. Pojistku na konečných 0:2 zaznamenal Antonín Řehák, který střelou z půlky hřiště překvapil gólmana Slavie. 

 

Provodov se proti Náchodu bránil a jen sporadicky se dostal na polovinu soupeře. Jeden takový výlet zakončil centrem Michal Rojšl, jeho přihrávka však nakonec změnila cíl a skončila v náchodské brance. Provodovu se nakonec podařilo udržet remízu 1:1 až do konce. 

 

Červenému Kostelci se podařilo získat proti favoritovi bod. V 90. minutě dokázal proti Kratonohám na 2:2 vyrovnat Lukáš Hlava. Kostelec nakonec ztratil zápas v penaltovém rozstřelu.

 

Kratonohy nebyly v zápase s Červeným Kostelcem tak produktivní, jak jsme si za poslední zápasy zvykli. Marek Kulič přesto rozdával přihrávky na své spoluhráče a několikrát dokázal statickou hru kolem vápna Kostelce zrychlit. V penaltovém rozstřelu nakonec Kulič svým spoluhráčům, kteří v předchozích sériích neuspěli, ukázal, jak se mají proměňovat penalty.

 

V zápase proti Chlumci se Jičín spoléhal na aktivní spolupráci Michala Vacka a Michala Milera. Oba si dokázali v útoku vyhovět a přihrát si do nebezpečných šancí. Gólově úspěný byl Michal Miler

 

Vysoké se dlouho nedařilo na hřišti Nového Města prosadit. Ve druhém poločase se do míče z voleje opřel Michal Haken, který vstřelil jedinou branku zápasu a rozhodl o výhře Vysoké 0:1.

 

Náchodský Tomáš Vejprava vymyslel v záloze několik důvtipných přihrávek. Tou nejvýraznější byl lob z 15. minuty, díky kterému se za obranu Provodova dostal Martin Malý a vstřelil gól. 

 

Kostelec trpělivě odolával náporu hradecké Slavie a čekal na brejky. Jeden takový využil v prvním poločase Jan Švandrlík. Kostelečtí své vedení ještě navýšili a na hřišti Slavie vyhráli 0:2.

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.