SESTAVA KOLA - 9.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Deváté kolo přineslo řadu dobrých a důležitých výkonů, díky kterým hráči pomohli svým týmům k zisku důležitých bodů. Výběr několika z nich vám přinášíme v naší sestavě kola. 

Brankář Roudnice Martin Tomek dokázal odolávat střelcům Třebše, a stal se tak výraznou součástí roudnické výhry 1:0.

 

Lázně Bělohrad zvládly další venkovní zápas na hřišti Sparty Úpice. Dvěma brankami se na výhře 1:4 podílel i Tomáš Berger

 

Hořický hráč Jan Rozsévač se podílel na prodloužení výherní série Jiskry. Na výhře 2:4 v Českém Meziříčí se Rozsévač podílel brankou a nepřímou asistencí, když jeho střelu vyrazil domácí gólman před zakončujícího Dominika Poura.

 

Černilovský Martin Štěnička odstartoval přesnou střelou do branky Nepolis cestu svého týmu za třemi body.

 

Třebechovice musely proti Kunčicím dlouho trnout, Kunčice ale nedokázaly své šance využít, a v samotném závěru tak mohl chyby obrany využít Jan Želízko a rozhodnout o výhře Třebechovic. 

 

Hned v úvodu druhého poločasu poslal Roudnici do vedení Josef Tomeš. Ve zbytku zápasu se Roudnice dokázala Třebši ubránit a mohla slavit tři body.

 

Stejný případ je i výhra Bílé Třemešné v Sobotce. Ta dokázala díky větší bojovnosti vstřelit ve druhém poločase jedinou branku zápasu, o kterou se postaral Patrik Macek

 

Ve výborné formě hraje libčanský Ondřej Karanský. Ten v minulém kole nastřílel čtyři góly do sítě Českého Meziříčí. Tuto normu zopakoval i v zápase na hřišti Miletína. Karanský přispěl čtyřmi góly k výhře 0:8.

 

Lázně Bělohrad vyhrály na hřišti Úpice 1:4. Ke dvěma brankám Tomáše Bergera se stejnou měrou přidal i Jiří Odvárko

 

Nový Hradec dokázal v úvodu zaskočit Vrchlabí. Dva góly do vrchlabské sítě nasázel Miroslav Jindra, který tak už po patnácti minutách rozhodl o výhře 2:0.

 

Hořice pokračují v sérii vítězných zápasů. Jiskra dokázala zvítězit v posledních třech zápasech. Na poslední výhře 2:4 na hřišti Českého Meziříčí se dvěma góly podílel i střelec Michal Skalský




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.