SESTAVA KOLA - 9.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Máme za sebou už 9. kolo okresního přeboru. Pojďme si ho v krátkosti shrnout. Vedoucí Litultovice si smlsly na rezervě Kobeřic. Budišov vyválčil tři cenné body z Malých Hoštic. Suché Lazce po skvělém úvodu, se k třem bodům protrápily. Jakartovice konečně vyhrály doma, když porazily těsně Vřesinu. Pustá Polom vyválčila remízu s Opavou, když se skoro celý zápas bránila tlaku hostů. Stěbořice opět nezachytily úvod střetnutí a padly s Vávrovicemi. Hradec se konečně střelecky chytil, když se šestkrát trefil do sítě posledního Chlebičova. Na základě výsledku jsme sestavili sestavu kola, o které můžete hlasovat do středečního poledne.   

Brankář: Aleš Kareš (Jakartovice) - V bráně získal nominaci jakartovický Aleš Kareš, který odolal všem útokům Vřesiny.

Obrana: Miroslav Marek (Budišov n. B.), Marek Poštulka (Jakartovice), Radek Kubánek (Hradec n. M.), Jan Laifert (Vávrovice) - Obrana má čtyří členy. V Malých Hošticích dirigoval skvěle obranu budišovský Miroslav Marek. Ani jednu branku neinkasovala obrana vedená jakrtovickým Markem Poštulkou. Jan Laifert z Vávrovic, kromě obranných povinností, přihrál i na jednu branku svého týmu z Vávrovic. Roli stopera suverénně zvládl v Chlebičově hradecký Radek Kubánek. 

Záloha: Martin Papšík (Bělá), Ondřej Haas (Litultovice), Jakub Morbitzer (Vávrovice), Radek Holuša, Tomáš Krejsa (oba Hradec n. M.) V záloze máme Martina Papšíka z Bělé, které vstřelil jediný gól svého týmu. Dále je zde Ondřej Haas z Litultovic. Neúnavný dříč Jakub Morbitzer z Vávrovic. Za důraz a bojovnost získal nominaci Radek Holuša z Hradce nad Moravicí. Posledním je čtyřgólový Tomáš Krejsa rovněž z Hradce nad Moravicí. 

Útok: Daniel Kowalsi (Slavia Opava) - Na netradiční pozici a hned noiminace do sestavy kola, to je Daniel Kowalski ze Slavie Opava.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.