SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

V šestém kole Okresního přeboru Nymburk se odehrálo 7 zápasů, v nichž byly často k vidění zajímavé výsledky, například když Loučeň otočila vývoj zápasu se Všejany z 1:3 na 4:3 a stejným výsledkem zvítězil také Přerov nad Labem proti Hrubému Jeseníku. vyskytly se však i zcela jednoznačné výsledky jako výhra Běrunic proti Sokolu Lipník, který přijel v deseti hráčích, z nichž se ještě jeden zranil a tak jeli hosté domů s porážkou 6:0, na níž se čtyřmi přesnými trefami podílel útočník Ondřej Vaňura. 
Téměř v každém zápase byl k vidění zajímavý individuální výkon, který stojí za pozornost, ať už šlo o poctivou práci v obraně, rychlé krajní záložníky či několikanásobné střelce. Na tyto výkony se podíváme blíže v naší sestavě kola.

Do branky se v sestavě kola Dostal Václav Košvanec z Opočnice, který celý zápas držel tři body doma, ačkoli ho v nastavení propálil Roman Kafka z Městce Králové a srovnal tak v malém derby na konečných 1:1.
Jeden z nejlepších defenzivních výkonů předvedl Petr Vácha z Kostelní Lhoty, díky němuž se útočníci Kostomlat nad Labem jen zřídka dostali ke střele a nakonec brankáři Jiřímu Máchovi branku nedali. Díky skvělému výkonu obrany udržela Kostelní Lhota čisté konto a zvítězila 3:0.
Přerov, tým Františka Skuhravého, sice zvítězil nad Hrubým Jeseníkem 4:3, ale i přes tři obdržené branky chválil trenér Hrubého Jeseníku Dalibor Javůrek nejvíce obránce Skuhravého, přes kterého útočníci přecházeli velmi zřídka a sám zvládal místy podpořit přerovskou ofenzívu.
Čisté konto pro změnu udržel v Milovicích brankář Rožďálovic Tomáš Pechar, před nímž v obraně skvěle pracoval kapitán týmu Jaroslav Blažek.
Hráčem malého derby mezi Opočnicí a Městcem Králové zvolil Dalibor Vaněček, člen rady Opočnice, záložníka svého týmu Zdeňka Holubičku, který sice branku nevstřelil, ale byl po celý zápas velmi běhavý a rozdával přesné přihrávky, jimiž zakládal útočné akce svého týmu.
Důležitou postavou utkání Přerova nad Labem s Hrubým Jeseníkem byl bezesporu přerovský záložník Jiří Adamec, který vstřelil důležitou branky na 1:0, po níž přišlo zvýšení na 2:0 a když soupeř dokázal vyrovnat, vstřelil Jiří Adamec ve 43. minutě svůj druhý gól na 3:2.
Vedle Jiřího Adamce skvěle pracoval v záloze Přerova také Tomáš Vodička, který svůj skvělý výkon korunoval v 80. minutě důležitou trefou na 4:2, díky níž neměla soupeřova úspěšná penalta v 89. minutě tak velký význam.
Dvěma góly se blýskl také záložník Loučeně Tomáš Vlasák. Ve 12. minutě srovnával na 1:1 a v 84. minutě dokonal obrat na konečných 4:3, přičemž zvládl dobře vypomáhat i obraně.
Ve stejném utkání se snaživým výkonem prezentoval útočník Michal Hanuš, vypracovával šance dobrými náběhy a v 15. minutě vrátil Všejanům vedení, když se střelecky prosadil na 2:1.
Ve všejanském útoku se parádním výkonem prezentoval také Petr Bouška, když v 5. minutě otevřel skóre zápasu a krátce po poločasové přestávce navýšil vedení Všejan na 3:1.
Nejlepším střelcem kola se stal Ondřej Vaňura z Běrunic, který se proti oslabenému Lipníku prosadil dvakrát v prvním a dvakrát ve druhém poločase.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.