SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

     Opět vám servírujeme ideální sestavu uplynulého kola a je na vás vybrat nejlepšího hráče. Vybírat hráče z naší sestavy můžete tradičně do středečního oběda. Každému hráči můžete zaslat více hlasů tzn. nemusíte hlasovat jen jednou.

        Stručně si představme sestavu uplynulého kola. Mezi třemi tyčemi nás zaujal brankář Bogner, který paralyzoval střelce Mutěnic a zasloužil o výhru Moravského Krumlova. Střelecky se blýskl netradičně hráč, obránce Marek Král a zajistil výhru Bohunic v Boskovicích. Na druhé straně barikády podal velice dobrý výkon boskovický Ondřej Václavek.  Obráncům se dařilo nejen plnit své povinnosti, ale také skórovat. Nad svůj standard zahrál Martin Hodek a proto je v naší sestavě, stejně jako zkušený obránce Morendy Tomáš Veselovský. Miloš Žoček vydláždil cestu k vyrovnávací brance svého týmu v zápase se Znojmem, která vedla k obratu ve vývoji skóre a třem bodům pro Rousínov.  Richard Dostálek dal dvě branky, řídil útok Bosonoh. Navíc druhá branka minutu před koncem byla vítězná. Záložník Dosty Bystrc Jan Urban se dvakrát prosadil v gólové přestřelce v Ráječku a přispěl tak k těsné výhře svého celku. Lanžhot výkonnostně stoupá a svým výkonem k tomu přispěl i Lukáš Čambal, který se jednou brankou podílel na výhře svého celku v Jevišovicích. Jakub Mičko již naší anketu vyhrál, ale nelze ho nenominovat. Opět řádil v zápase s Bystrcí, i když jeho dva zásahy nakonec k bodům nevedly. Souhra útočného dua Morendy Štourač-Veselý funguje naprosto spolehlivě. Tentokráte to byl Jan Veselý, který dvěma zásahy zařídil výhru svého celku a proto jeho nominace.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.