HISENSE SESTAVA KOLA - 19.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 07.04.2024

0

Nová sestava, nová jména. Pomohl k tomu jak překvapivý výsledek na Unionu, povedené výkony nováčků v Ledcích, premiérové trefy v Liticích či nevšední situace ze Lhoty. Zastupení má celkem osm celků a o hlasy se ucházejí i dva brankáři. 

BRANKÁŘ:

Jakub Kabourek (Slovan) – Na Smíchově už místy přiváděl střelce Smíchova k šílenství. Odměnou mu byla vychytaná nula a hned po prvním zápase tohoto kola bylo tedy o brankáři do sestavy kola jasno. V sestavě to i tak ale není jediný brankář!

 

OBRANA:

Ondřej Boháček (Litice) – Věkem ještě mladší dorostenec, přišel na hřiště ve druhém poločase jako střídající hráč a pomohl Liticím alespoň k bodu.

David Kestler (Chotíkov) – Kapitán na správném místě. Těsně před pauzou přidal druhý gól domácích, ze kterého už se hosté neoklepali.

Ondřej Pytlík (Hradiště) – Dalo by se o něm říct to samé jako v předchozím případě. Naskočil na jaře poprvé a svým výkonem pomohl jen k jedné inkasované brance a především týmové výhře.

 

ZÁLOHA:

Lukáš Kramer (Ledce) – Nováček v dresu Ledců, který má zkušenosti i z divizní soutěží, si o místo v sestavě říkal už minulý týden, prostor ale dostali jiní. Teď už ho pozvánka mezi nejlepší hráče kola po dvou brankách neminula.

Jan Mikeska (Lhota) – Ve druhém poločase vletěl na hřiště jako uragán, bylo ho plné hřiště a navíc vstřelil svojí premiérovou trefu.

Jaroslav Klečka (Vochov) – Zkušený hráč zakončil na konci první půle protiútok gólem, který hostům z Vochovu stačil na bod.

Nazarii Bilunyk (Hradiště) – Hlavní strůjce překvapení kola. V úvodním poločase dvakrát pláchl domácí obraně a vypracoval hostům náskok, který už domácí nestáhli.

 

ÚTOK:

Jan Holík (Rapid) – V minulém kole šance zahazoval, nyní ale seřídil mířidla a v prvním poločase obstaral obě trefy hostů.

Michal Riška (Lhota) – Ne není to chyba. Na pozici hrotového útočníka je brankář. A proč? K vychytané nule proti čtvrtým Černicím přidal ještě za stavu 3:0 gól po proměněné penaltě.

Michal Ráb (Slovan) – Častěji naskakuje za první tým Slovanu, v pátek ale pomohl béčku. V úvodních patnácti minutách zužitkoval dvě nahrávky od svých spoluhráčů a vstřelil tak jediné branky zápasu.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.04.2024 16:31 do 10.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.