SESTAVA KOLA - 5.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

Do sestavy kola se nám opět dostali hráči všech týmů, protože v každém zápase někdo podal mimořádný a nadprůměrný výkon. A bylo jedno, jestli jeho tým vyhrál, nebo prohrál. Favoritem by měl být asi střelec hattricku Dominik Nový z Kobylic, ale o všem rozhodnou Vaše hlasy…

Radek Hrubeš (Hlušice) - Radek sice v zápase s Libání obdržel dva góly a byl to právě jeho výkon, který zařídil tuto remízu. Navíc v penaltovém rozstřelu chytil dvě penalty a pomohl tak svému týmu k druhému bodu.
Martin Luňák (Malšovice) - I díky jeho výkonu v obraně vyhrály Malšovice v hradeckém derby nad Lokádou. Navíc dokázal vstřelit třetí branku svého týmu.
Vladimír Hnát (Kopidlno) - Vladimír je velikou oporou defenzivní řady a v tomto utkání dokázal neustále podporovat útočnou hru svého týmu.
Jan Vopátek (Chlumec nad Cidlinou) - Honza podal spolehlivý výkon a to vůbec nemění nic na tom, že jeho tým těsně prohrál 0:1.
Pavel Dvořák (Kobylice) - V závěru poločasu s Předměřicemi se prezentoval nádherným gólem. Navíc podal spolehlivý a zodpovědný výkon.
Jaroslav Soumar (Hlušice) - Jarda dirigoval hru Hlušic a směřoval svůj tým k vítěznému konci. Což se nakonec v penaltovém rozstřelu potvrdilo.
Adam Sitař (Libáň) - V zápase s Hlušicemi srovnával na 1:1. Byl u všeho podstatného, co se v jeho týmu událo. Víc jak na remízu a bod, to ovšem nestačilo.
Aleš Hůlka (Lokomotiva HK) - Aleš malinko vyčníval z šedi výkonu hradecké Lokomotivy, která vybouchla v Malšovicích.
Dominik Nový (Kobylice) - Dominik si užíval zápas s Předměřicemi a povedlo se mu vstřelit tři góly.
Michal Šmarda (Předměřice) - Michal podal spolehlivý výkon, který okořenil jedním gólem.
Tomáš Klaban (Kopidlno) - Tomáš schytal v zápase s Chlumcem nespočet ran, ale nevzdával se a odměnou mu byla vítězná branka zápasu, kterou vstřelil v druhém poločase.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.