HISENSE SESTAVA KOLA - 16.kolo Divize E, 2023-2024

Datum kola: 10.03.2024

0

První jarní kolo Divize E je za námi a vybrali jsme nejlepší jedenáctku uplynulého kola. Nejpočetnější zastoupení mají v sestavě kola hráči Baťova, kteří ve svém utkání porazili Šternberk 2:0.

Brankář:

Roman Vitásek (Baťov) - Byl neskutečně klidný a svými zákroky výrazně pomáhal svému týmu. Zcela po zásluze udržel čisté konto.

 

Obránci:

Pavel Bršlica (Baťov) - Jistý na rozehrávce, bezchybný dozadu. Baťov nakročil k záchraně i s přispěním dobrého výkonu Pavla Bršlicy.

Michal Miklík (Holešov) - Obranu svého týmu dokonale dirigoval. Holešov soupeře i díky jeho práci k žádné větší šanci nepustil a naopak tím dal Jakubu Mlčákovi příležitost gólově vyniknout do otevřené obrany.

David Hamalčík (Slavičín) - Obrana Slavičína bezchybně odrážela výpady Nových Sadů a nepouštěla je do vyložených šancí. Domácí pak díky její skvělé práci mohli rozhodnout v závěru o zisku tří bodů.

 

Záložníci:

Jan Skalník (Kostelec na Hané) - Po individuální akci otevřel skóre utkání s Rýmařovem a nasměroval svůj tým k vítězství.

Vít Mlýnek (Vsetín) - Nápaditě si ve své šanci obhodil brankáře a uklidil míč do zcela prázdné brány. Škoda pro něj, že ve druhém poločase přišlo ze středu jeho týmu vyloučení. Jinak by jeho branka z utkání proti HFK Olomouc mohla být vítězná.

Marek Kachlík (HFK Olomouc) - Táhl útočné akce svého týmu. V samotném závěru pak srovnal skóre a rozhodl o dělbě bodů v zápase se Vsetínem.

Michal Kopecký (Baťov) - Rozhodl o osudu utkání. Nejprve ve druhém poločase pojistil vedení svého týmu nad Šternberkem, poté byl na něj spáchán faul, za který byl soupeřův hráč vyloučen.

 

Útočníci:

Zdeněk Konečník (Skaštice) - Byl u všeho podstatného. Nejprve se v zápase s Přerovem nechal v dobré šanci zfaulovat, za což byla hráči soupeře udělena červená karta, poté z přímého kopu otevřel skóre utkání. Směrem dopředu byl velice aktivní.

Jakub Mlčák (Holešov) - Holešov rozdrtil Nový Jičín čtyřmi brankami a o všechny zásahy svého týmu se postaral aktivní Jakub Mlčák. Ve vápně soupeře byl stoprocentní.

Martin Vaďura (Bzenec) - V zápase proti Všechovicím rozhodl o výhře svého týmu dvěma brankami. Zvlášť první branka z přímého kopu stála opravdu za to!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.03.2024 21:42 do 13.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.