3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

16.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka Bzence s Všechovicemi vyzněla lépe pro domácí


Branky


13. M. Vaďura , 42. M. Vaďura , 59. P. Kasala - 20. T. Orava , 63. T. Orava
9

Slovan Bzenec zvládl první jarní kolo a v gólovém utkání si poradil s Všechovicemi. O výhře svého týmu rozhodl dvěma brankami Martin Vaďura, na druhé straně mu střelecky konkuroval Tomáš Orava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vaďura dvěma góly ovládl první poločas

Diváci se v Bzenci rozhodně nenudili. Již ve 13. minutě otevřel skóre Martin Vaďura, jenž se na hranici vápna postavil k exekuci přímého kopu. Míč pak dokonale umístil pod břevno a otevřel skóre utkání na 1:0.

Hosté však záhy dokázali odpovědět a opět to bylo za přispěním přímého kopu. Tentokrát se ve 20. minutě po centru z pravé strany odrazil ve vápně míč k volnému Tomáši Oravovi a ten přízemní střelou z voleje srovnal stav na 1:1.

Týmy se na nějaký čas odmlčely, až ve 42. minutě napřáhl z levé strany Martin Vaďura a přesnou střelou pekonal brankáře Jílovce - 2:1. To také bylo z prvního poločasu vše. Za stejného stavu odcházeli hráči do kabin.

Bzenec si vedení pohlídal

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří se hned dostali do dvoubrankového vedení. Tentokrát se o to postaral bzenecký střelec Petr Kasala, jenž dostal míč za záda Jílovce - 3:1.

Hosté však nesložili zbraně a snažili se alespoň o vyrovnání. Tomu Všechovice přiblížil druhý zásah Tomáše Oravy, který v 63. minutě snižoval na rozdíl jedné branky - 3:2. I když pak hosté vrhali své síly do útoku, pozorná obrana domácích v čele s brankářem Mezihorákem si s jejich výpady poradila. Bzenec tak uhájil vítězství v poměru 3:2.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
J. Mezihorák [-] - R. Janás [-] , L. Řezník [-] , A. Skřivánek [-] , L. Mlýnek [-] - N. Absolon [-] (89. V. Žák [-] ) , T. Zůbek [-] , R. Komínek [-] (79. K. Crhan [-] ) - M. Vaďura [-] , D. Kaňa [-] , P. Kasala [-]

Tatran Všechovice
P. Jílovec [-] - T. Orava [-] , T. Cubo [-] , R. Adamčík [-] , D. Bezděk [-] , M. Kopecký [-] (88. M. Pumprla [-] ) , D. Kuchař [-] , M. Staněk [-] , R. Skácel [-] (57. V. Vozák [-] ) , T. Richter [-] , A. Vahalík [-] (46. P. Hoffmann [-] )

ŽK: 73. L. Mlýnek , 80. A. Skřivánek - 37. M. Staněk , 38. R. Skácel , 67. P. Hoffmann , 89. V. Vozák .
Počet diváků: 206. Rozhodčí: VYCHODIL Michal - KOSTELNÍK Tomáš, MRÁZEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích