HISENSE SESTAVA PODZIMU - Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

SESTAVA PODZIMU je zde!! Společně jsme vybrali nejlepší jedenáctku za podzimní část ročníku 2023/24. Po důkladném rozboru návrhů sestav, statistik a tabulek jsme určili sestavu následující. Výběr rozhodně nebyl jednoduchý, ale i vy nyní můžete hlasovat pro vámi zvoleného Hráče podzimu.

Brankář:

David Chmelíček (Boskovice – Letovice C) – Na první pohled se může zdát, že C tým Boskovic – Letovic dostává hodně gólů. Díky Davidovi jich však Boskovice neobdržely dvakrát tolik. Svůj tým drží a má velikou zásluhu na získaných bodech.

 

náhradník: Adam Včelař (Ráječko B)

 

Obránci: 

Daniel Zach (Ráječko B) – Daniel se k týmu připojil ke konci září a od té body v obraně září. Svoje fyzické parametry využívá naplno a nenajdeme moc osobních soubojů, které by prohrál, jak na zemi, tak ve vzduchu. K svojí defenzivní činnosti přidává i dobrou rozehrávku a přehled ve hře.

 

Pavel Slechan (Vranová) – Levý obránce lídra z Vranové se snaží svoji hru obohatit ofenzivním přídělem. Svoji kopací techniku uplatňuje při střelách z dálky a přímých kopech, které dokáže proměnit v góly. Vranová obdržela také pouze 21 branek a jejich obrana se řadí mezi nejlepší v soutěži.

 

Ondřej Kunc (Vavřinec) – Základní kámen Vavřinecké obrany a nositel kapitánské pásky. Svůj tým drží v nelehkých soubojích a díky jeho práci je Vavřinec v postupových vodách.

 

náhradníci: Patrik Palacký (Ráječko B), Lukáš Kejík (Kořenec) 

 

Záložníci:

Kamil Dvořák (Vavřinec) – Kamil začal podzim skvěle. První zápas skóroval hned 4krát, hattrick si připsal proti Lysicím, ale také sestřelil Ráječko. Jeho 3 góly byly velice důležité. Počet jeho gólů se prozatím pozastavil na čísle 14.

 

Taras Choruk (Svitávka) – Pilíř zálohy Svitávky, mezi jeho nejsilnější stránky patří práce s míčem a rozehrávka. Svoji důležitost ukazuje v zápasech ze středu pole, kdy míče sbírá a rozdává do skvělých pozic svým spoluhráčům. 

 

Pavel Souček (Olomučany) – Šikovný středopolař Olomučan sice vzrůstem malý, jeho výkony jsou však velké. Svoji důležitost ukázal také rozhodujícími góly a především skvělým výkonem proti Ráječku.

 

Petr Papoušek (Kořenec) –  Nadmíru dobré výkony předvádí hráči Kořence, včetně Petra, který během podzimu vstřelil 12 branek. Na druhé místo mu chybí pouhé 3 branky. Na jaře se od něj očekávají minimálně stejně tak dobré, ne-li lepší výkony.

 

náhradníci: Petr Stöhr (Vranová), Jakub Tenora (Ráječko B) 

 

Útočníci:

Radek Učeň (Kořenec) – V tabulce vidíme Kořenec na třetím místě a jedním ze strůjců tohoto úspěchu je i Radek, který se i společně s jeho spoluhráčem Petrem Papouškem nacházejí na děleném 4. místě tabulky střelců. Celkový počet branek Radka tak ukazuje číslovku 12.

 

Roman Krčil (Vranová) – Vranová pro někoho možná překvapivě vstoupí do jarní části z prvního místa. Sice moc gólů, oproti nejbližším pronásledovatelům, Vranová nestřílí, ale Roman i ve věku 43 let ukazuje, že na to stále má. Během podzimní části se prosadil celkem 15krát a jako nejdůležitější určitě musíme považovat dvě branky proti Ráječku.

 

Tomáš Štafa (Ráječko B) – Zde nebylo o čem diskutovat. Jednoznačně nejlepší střelec soutěže s 32 brankami. Není pro něj problém dát v zápase i víc než 3 branky. Vstřelit 32 branek za půl sezóny je opravdu veliký počin.

 

náhradníci: Lukáš Martínek (Vísky), Tomáš Kamenický (Svitávka)

 

 

Do přiložené fotogalerie jsme vložili fotografie z průběhu podzimní části sezóny, za což děkujeme týmům a jejich fotografům za zprostředkování fotografií.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.