Po dlouhé době se objevilo větší nasazení a chuť po výhře, chválí svůj tým Patrik Palacký

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! A tím se stal Patrik Palacký z Ráječka. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji ti k výhře v anketě, jaké máš z výhry pocity?
Je to jedna z mých prvních výher, takže jsem z toho opravdu nadšený, ale celkem mě to překvapilo.
V hlasování si měl velký náskok a s přehledem si vyhrál, kdo si myslíš, že ti poslal nejvíc hlasů?
Ten náskok mě opravdu překvapil. Určitě kluci z kabiny a celkově kamarádi z fotbalu, fanoušci a ti co sledují tyhle ankety pravidelně. Navíc jsem anketu sdílel na svých soc. sítích, takže patřičná podpora mohla přijít i od tam, za což všem moc děkuji.
S tebou se v sestavě objevil i Tavares Bettencourt Josué Micael, který vstřelil 4 branky. Co říkáš na jeho výkon?
Myslím, že odehrál jedno ze svých nejlepších utkání za dobu co ho znám, což doufám že mu vydrží i do dalších zápasů a přinese to týmu body.
Kolik tě v kabině bude takový úspěch stát?
Zatím se o tom tolik nemluvilo, ale snad to moc stát nebude. (smích)
Ty sám si zaznamenal 4 asistence a jednoznačně se vyhrálo, jak bys zhodnotil zápas?
Za mě to bylo konečně vydařené utkání, protože jsme zápas rozhodli hned v prvním poločase, což se nám v předchozích zápasech tolik nedařilo a taky se po dlouhé době objevilo větší nasazení a chuť po výhře, což musíme přenést i do dalšího zápasu.
Připisuješ si první starty v mužském fotbale, přisel si z dorostu z Blanska, jaký je podle tebe největší rozdíl mezi dorosteneckým a mužským fotbalem?
Určitě je tam rozdíl v síle a možná i rychlosti, protože v mužském fotbale není tolik času na rozmyšlenou. Už v Blansku jsme se delší dobu sehrávali s mužským fotbalem, ať už to byly tréninky, přípravné zápasy apod. tudíž za mě to z téhle stránky nebyl tak strašný přechod a to i díky tomu, že jsme tam dostávali dost prostoru pro sebe rozvoj a herní a dostatečnou herní vytíženost, za což děkuju i panu Vorlickému. O něco horší v tomhle přechodu je dostat se do již vybudovaného týmu, kde se většina zná a ví co od sebe očekávat.
Máš za sebou i první minuty v A-týmu, jaký to byl pocit nastoupit v krajském přeboru?
Jsem rád, že jsem dostal po dlouhé době prostor alespoň pro pár minut a jakožto první start za A tým, tak to byl pro mě fajn zážitek.
Je ti 19 let, kariéru máš před sebou, máš nějaký cíl, kterého bys chtěl dosáhnout?
Cíl samozřejmě mám a asi není jen jeden, ale jeden z nich je zahrát si znovu s dorosteneckou partou z Blanska, kde jsme poslední rok tvořili skvělý kolektiv a hráli hezký fotbal. Dále chci samozřejmě nabrat co nejvíce zkušeností a posouvat se co nejvíce a nejvýše to půjde. No a to je tak nějak vše co bych chtěl prozradit. (smích)
Tvůj fotbalový vzor?
Lionel Messi
Na který fotbalový moment vzpomínáš nejraději?
Není jich málo, ale za dorost (ještě v Ráječku) jsme vyhráli několikrát v řadě soutěž, což byly krásné momenty a jsou to krásné vzpomínky. No a z těch čerstvějších to byl start za A tým Blanska v přípravě.
A na závěr, jaký máš na portál fotbalunas.cz názor a co bys na něm případně vylepšil?
Neznám tento portál dlouho, ale celkem mě překvapilo, jak to tady všechno hezky funguje. Změnil bych nebo poupravil grafiku, ale jinak asi nic. Děkuji za rozhovor a novou zkušenost

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.