SESTAVA KOLA - 4.kolo MSFL , 2015-2016

Datum kola: 30.08.2015

0

Jeden zápas se předehrával minulou středu a další dva zápasy se budou teprve dohrávat kvůli poháru. V těch zápasech, které se dosud odehrály padlo hodně branek a ani jednomu hostujícímu týmu se nepodařilo vyhrát.

Do brány byl vybrán golman Slovácka Vít Nemrava, jeho tým doslova rozdrtil Břeclav a on jeho výkonem pomohl k vítězství, když ho dokázal překonat jenom bývalý exligový fotbalista Zdeněk Šenkeřík.

 

V obraně je Pavel Chalupa, dokázal vstřelit branku a zabraňovat útokům Líšně, která i přes posílení ligovými fotbalisty nevyhrála. Další do party je Jan Bartoš, kerý napomohl k vysokému vítězství a poslední je mladý rychlonohý krajní obránce Prostějova Martin Hirsch.

 

Do záložní řady se prostřílel mladý Lukáš Sadílek, hráč ligového kádru na sebe nechává upozornit a je jen otázkou, kdy se stane stabilním hráčem áčka Slovácka, druhý je jeho spoluhráč Dan Fojtášek a třetím do party Slovácka je Jakub Prajza, tito mladí nadějní fotbalisti Slovácka dokázali naprosto ovládnout střed hřiště a zaslouženě se objevili v sestavě kola. Další je devatenáctiletý Nikola Višněvský, dokázal vstřelit dvě branky. Ta první stála opravdu za to, kousek za půlí hřiště se rozhlédl a přehodil vyběhlého golmana Vyškova. Poslední do party je Václav Ondřejka, který prošel Slováckem.

 

V útoku se objevila nová posila Třebíče z Pobřeží Slonoviny Dogui Meless Junior, svými dvěma brankami v úvodu druhého poločasu má lví podíl na prvním vítězství proti Líšni.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.