HISENSE SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 27.08.2023

0

Kvůli nezpůsobilému trávníku v Jankově viděli fanoušci pouze sedm z celkových osmi zápasů, které nabídlo v pořadí čtvrté kolo. I tak bylo možno o víkendu vidět mnoho parádních výkonů a hlavně hodně střelců, kteří si vysloužili místo v sestavě kola.

Jakub Pokorný (TJ Osek): Dejmalovo svěřenci získali první body v Semicích za těsné vítězství 2-1, na kterém měl lví podíl právě i brankář Oseku.

 

Pavel Cepák (TJ Malše Roudné): Kapitán Malšanů vstřelil třetí a zároveň vítěznou branku proti Protivínu.

Jakub Štochl (SK Mirovice): První z bratrů Štochlů měl perný den v obraně, a i když Mirovice třikrát inkasovaly, tak jeho výkon pomohl nakonec ke třem bodům.

Lukáš Němeček (TJ Osek): Autor vítězné branky ze Semic, kterému odražený míč sedl nejlépe, jak mohl.

 

Kryštof Kadlec (TJ Hluboká nad Vltavou): Střelec jedné ze dvou branek Hluboké v Olešníku. Pro Kryštofa a celý tým z podzámčí, byla tohle branka vítězná.

Martin Průcha (TJ Jiskra Třeboň): Když už to vypadalo na bezbrankovou remízu ve Strakonicích, tak míč skončil v devadesáté minutě na hlavě Průchy, který poslal všechny body do Třeboně.

Viktor Kadlec (TJ Malše Roudné): Třetí sestava kola, třetí nominace, Viktor Kadlec je prostě k nezastavení! Tentokrát za dvě branky proti Protivínu.

Daniel Petřík (FC ZVVZ Milevsko): První střelec hattricku v sestavě kola. Sice dal dvě branky z penalty, ale jejich cena byla pro Milevsko veliká. Vzduchotechnici tak díky nim přetlačili Týn 3-2.

Martin Vlk (TJ Malše Roudné): Třetí hráč Malše v sestavě kola! Martin vstřelil dokonce hattrick a Protivín byl v sobotu opravdu bez šance.

 

Lukáš Gažák (TJ Spartak Trhové Sviny): Trhové Sviny deklasovaly Rudolfov jednoznačně 5-0. Tři z pěti branek měl právě na triku právě Lukáš.

Matěj Štochl (SK Mirovice): I druhý z bratrů Štochlů si vysloužil místo v sestavě kola. Matěj vstřelil hattrick a proti Třeběticím hrál tu nejklíčovější roli.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.08.2023 16:18 do 30.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.