HISENSE SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 27.08.2023

0

V druhém kole soutěže jsme měli možnost být svědky mnoha skvělých výkonů, které předváděli hráči z mnoha celků. Pojďme se aktuálně podívat na redakcí vybranou nejlepší jedenáctku, která nám toto kolo ukázala, že na to opravdu má. Výběr však musel být vážně velmi úzký, takže se nedostalo na všechny. Najdete zde i svého oblíbence?

Do naší sestavy kola se jako první dostal bravurní Truhlář ze Švermova, který dokázal předvést skvělý výkon v zápase s Libušínem a svůj tým podržet, když bylo potřeba. Ukázal nám mnoho výborných zákroků a bez něj by určitě Švermov neuhrál takový výsledek, jaký uhrál. Ukázkou nám může být například jeho zákrok proti najíždějícímu Chlumskému z prvního poločasu. První obrannou složkou našeho úzkého výběru se stal kvalitní obránce Nedvěd, jenž se představil v dresu Švermova proti Libušínu a ukázal nám, že hrát dobrý fotbal mu opravdu jde. Dokázal podržet tým vzadu a když bylo třeba, posouval se s týmem i do útočné fáze. Třešničkou na dortu byla jeho srovnávací branka, kterou zajistil svému celku alespoň bod. Skvělý výkon. Druhou složkou našeho kádru, co se obrany týče, je John z Libčic, který se ukázal v zápase proti Kladnu. Kvalitní výkon kvalitního hráče. K předsvědčivému hernímu obrazu navíc přidal branku. Třetím členem sestavy kola se zaslouženě stal Jelínek po povedeném zápase s rezervou Hostouně. Jeho výkon byl více než nadprůměrný a trenér s ním byl po konci utkání určitě spokojený. Nejenže skvěle plnil své obranné úkoly, ale navíc zápas dokonce sám rozhodl a zajistil tak Zavidovu všechny tři body.

 

Přesouváme se na zálohu. Prvním členem zálohy sestavy kola je Strnad z Velké Dobré, který sice nevstřelil proti Lánům branku, ale dokázal sobě, nám i trenérovi, že dokáže hrát velmi dobrý fotbal. Na place byl aktivní, rychlý a mrštný, čímž se propracoval do role, ve které se často zapojoval do hry. Velmi dobrý výkon. Dále se přesouváme na jeho spoluhráče z Velké Dobré, Faktora, který si nejenže připsal dvě branky a přispěl tak k výhře nad Lány, ale také předvedl nadprůměrný výkon a proto si zasloužil místo v naší nejlepší jedenáctce. Libčický střelec Paluka se předvedl v utkání proti Kladnu, když vstřelil dva góly a pomohl tak svému celku k vysoké výhře o pět branek. Velmi povedený zápas pro skvělého hráče. Racocha z Dobrovíze pomohl dvěma góly zajistit svému celku výhru proti soupeři z Braškova a velkou měrou tak nasměroval Dobrovíz k vítězství. Parádní výkon v podání tohoto hráče. Dalším článkem sestavy je Fábry, spoluhráč Racochy z Dobrovíze, který jako jediný hráč v tomto kole vstřelil hattrick a zajistil tak týmu výhru nad Braškovem, když mimo jiné vstřelil i, ve výsledku rozhodující, třetí gól Dobrovíze.

 

A jdeme na útok. Kučera z Mšece - Nového Strašecí rozhodl utkání proti Hředlím a zajistil svému celku důležité tři body do průběžné tabulky. Jeho výkon byl více než uspokojující a do naší jedenáctky kola zaručeně patří. Posledním článkem naší sestavy je opět, stejně jako v minuém kole, Kubík z Vraného, který znovu rozhodl o výhře svého klubu. Nastoupil až v 50. minutě, ale jeho nejdůležitější dotek s míčem přišel dokonce až v nastavení, když rozhodl o vítězství proti Lhotě. Zaslouženě se tak objevil v naší sestavě.

 

Fotogalerie mimo jiné obsahuje fotografie Davida Svobody, jehož tvorbu si můžete prohlédnout také tady.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.08.2023 09:23 do 30.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.