HISENSE SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 19.08.2023

0

3. kolo I.A třídy sk. A je minulostí a my vám opět přinášíme SESTAVU KOLA! Hlasujte pro nejlepšího HRÁČE KOLA, se kterým se poté znovu můžete těšit na zajímavý rozhovor!

Petr Víšek (FK Kralupy 1901) - I přesto, že v Kosoři čtyřikrát inkasoval, předvedl několik těžkých zákroků. I díky němu dostaly Kralupy „jen“ čtyři góly.

 

Vlastimil Vidlička (TJ Viktoria Vestec) - Proti Voticím měl prsty v několika vstřelených brankách svého týmu. Jeden gól sám dal.

 

Adam Petrouš (FK Jinočany) - Vyhrával hlavičkové souboje a za celý zápas prakticky nechyboval.

 

Jan Křemen (FK Kosoř) - Velkou část zápasu s Kralupy odehrál netradičně na pozici stopera a obstál. Nechyboval, dobře rozehrával a vstřelil i dvě branky.

 

Petr Buchta (SK Spartak Příbram) - Talentovaný mladík Spartaku i ve druhém zápase v nové sezoně prokázal, že pro ofenzivu každého týmu bude z příbramských řád tím největším nebezpečím.

 

Milan Černý (FK Kosoř) - Jako vždy předvedl parádní výkon. Disponoval skvělou rozehrávkou, technikou a proměnil i penaltu, kterou sám zařídil.

 

Michal Blažek (SK Kladno "B") - V utkání proti Podlesí vstřelil snižující gól na 2:1, a nastartoval tak kladenský obrat.

 

Filip Vaktor (MSK Klecany) - Proti Rakovníku toho opravdu hodně odběhal a makal po celých devadesát minut. Velice kvalitní výkon.

 

Petr Wajshajtl (SK Rakovník) - Nová tvář Rakovníka byla proti Klecanům opravdu aktivní. Wajshajtl chtěl balón, tlačil se dopředu, zaznamenal několik finálových přihrávek a nastřelil břevno.

 

David Minha (TJ Viktoria Vestec) - Vstřeleným hattrickem se výrazně podílel na vestecké kanonádě na půdě Votic.

 

Jakub Kučera (TJ Jíloviště) - Dvěma vstřelenými góly má výrazný podíl na porážce Spartaku. Zejména jeho první branka stála za to.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.08.2023 17:00 do 24.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.