HISENSE SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 20.08.2023

0

V úvodním kole soutěže jsme měli možnost být svědky mnoha skvělých výkonů, které předváděli hráči z mnoha celků. Pojďme se aktuálně podívat na redakcí vybranou nejlepší jedenáctku, která nám toto kolo ukázala, že na to opravdu má. Výběr je však velmi úzký, takže se nanašlo místo pro všechny. Najdete zde i svého oblíbence?

Do naší sestavy kola se jako první dostal bravurní Vošmík z Braškova, který dokázal předvést skvělý výkon v zápase se Švermovem a svůj tým podržet, když bylo potřeba. Ukázal nám mnoho výborných zákroků a bez něj by určitě Braškov neuhrál takový výsledek, jaký uhrál. Jako jediný brankář v celém prvním kole dokázal udržet čisté konto. První obrannou složkou našeho úzkého výběru se stal kvalitní obránce Jedlička, jenž se představil v dresu Lhoty proti Velké Dobré a ukázal nám, že hrát dobrý fotbal mu opravdu jde. Dokázal podržet tým vzadu a když bylo třeba, posouval se s týmem i do útočné fáze. Skvělý výkon. Druhou složkou našeho kádru, co se obrany týče, je Vosáhlo z Dobrovíze, který se ukázal v zápase proti Zavidovu. Kvalitní výkon kvalitního hráče. V obraně dokázal hru dirigovat tím správným směrem a kromě penalty v úvodu nedovolil soupeři ani jeden dokonaný průstup přes obranou linii. Třetím členem sestavy kola se po zásluze stal Šalamoun po povedeném zápase se Švermovem. Jeho výkon byl více než nadprůměrný a trenér s ním byl po konci utkání určitě spokojený. Braškovská obrana byla tou jedinou, které nedopustila inkasování branky a byl to i právě on, který měl na úspěchu lví podíl.

 

Přesouváme se na zálohu. Prvním členem sestavy kola, co se zálohy týče, je Dav. Minařík z Hředel, který sice nevstřelil proti Libušínu branku, ale dokázal sobě, nám i trenérovi, že dokáže hrát velmi dobrý fotbal. Na place byl aktivní, rychlý a mrštný, čímž se propracoval do role, ve které se často zapojoval do hry. Velmi dobrý výkon. Dále se přesouváme na Figla z Dobrovíze, který si nejenže připsal branku a přispěl tak k výhře nad Zavidovem, ale také předvedl nadprůměrný výkon a proto si zasloužil místo v naší nejlepší jedenáctce. Lánský střelec Buršík se předvedl v utkání proti Hostouni, když vstřelil dva góly za dvě minuty a pomohl tak svému celku k vysoké výhře o čtyři branky. Velmi povedený zápas pro skvělého hráče. Kučera z Mšece rozhodl dvěma góly utkání proti nováčkovi z Kladna a pomohl tak velkou měrou týmu k vítězství. Parádní start do sezóny v podání tohoto hráče.Chlumský z Libušína zažil den plný radosti i bolesti. Do sestavy kola ho zařazujeme proto, že vstřelil dvě branky v rozmezí dvou minut a dokázal, že střílet góly mu opravdu jde. Jeho milovaný klub ale podlehl hředelskému klubu tím nejtěsnějším rozdílem, takže má náš hráč šanci ukázat své kvality v dalším kole a snad pro Libušín bude jeho výkon obohacen i chtěnými třemi body. 

 

Krovoza z Braškova rozhodl utkání proti Švermovu a zajistil svému celku důležité tři body na začátek sezóny. Jeho výkon byl více než uspokojující a do naší jedenáctky kola zaručeně patří. Posledním článkem naší sestavy je Kubík z Vraného, který je pravděpodobně z jiné planety. Nastoupil až v 65. minutě a stihl vstřelit nádherné dva góly, jeden doklepnout a zapsat si hattrick. Svůj tým dovedl k výhře nad Libčicemi a spoluhráči mu mohli jen děkovat.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.08.2023 08:01 do 23.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.