David Minařík, hráč kola: ,,Rád si zahraju počítačové hry nebo zajdu s kamarády na pivo."| 1.B třída sk. A, 2023-2024

V úvodním kole jsme se setkali s mnoha skvělými výkony, ale Vás, čtenáře, nejvíce zaujal herní projev Davida Minaříka z Hředel. A protože naší anketu vyhrál, připravili jsme si pro něj pár otázek. Jaký je jeho fotbalový vzor? Pojďme se podívat na odpovědi našeho hráče kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte výkon Vašeho celku v úvodním kole? Co říkal po zápase trenér?
Výkon celého mužstva hodnotím velmi kladně. Konečně jsme hráli fotbal, který chceme hrát. Rychlý, důrazný a organizovaný. Samozřejmě tam byly chyby, kterých se nesmíme dopouštět a musíme se jim vyhýbat. Trenér toho po zápase moc neřekl. Jenom poděkoval a řekl, že je rád, že jsme nesklopili hlavy a dokázali zápas otočit v náš prospěch.
Byl jste se svým výkonem spokojený? Na čem aktuálně pracujete?
Se svým výkonem jsem byl docela spokojený, i když jsem v závěru zápasu dělal nemalé chyby. Aktuálně nepracujeme na ničem novém, ale myslím si, že bychom se měli zaměřit na obranné standartní situace, které nám dělají veliké problémy.
Jaká je Vaše největší záliba mimo fotbal?
Mými největšími zálibami, kromě fotbalu, je asi hraní počítačových her a chození na pivo s kamarády, ale samozřejmě nejvíce času trávím se svou úžasnou přítelkyní.
Váš fotbalový vzor a proč?
Můj fotbalový vzor je Paul Pogba, ale mám i další oblíbence - Mesut Özil nebo Kevin De Bruyne. Proč Paul Pogba? Sám nevím, asi se mi vždy líbilo, jak hraje důrazný fotbal, jaký má neuvěřitelný přehled na hřišti, a že dokáže podržet míč v jakékoliv situaci.
Co by jste vzkázal fanouškům Vašeho klubu?
Fanouškům bych vzkázal, ať nás chodí dále podporovat v takovém velikém počtu jako doteď, hodně to pro nás znamená a dodáváte nám tím sílu. A můžete se spolehnout, že na tom hřišti vždy necháme 200%. Přeci to děláme pro vás a náš vesnický fotbal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.