HISENSE SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 20.08.2023

0

Druhé herní kolo nabídlo v krajském přeboru na jihu Čech opět parádní podívanou a vybírat hráče do sestavy kola bylo, jako vždy, hodně těžké. Přinášíme tedy druhou jedenáctku kola pro sezonu 2023/2024.

Aleš Pavelec (TJ Hluboká nad Vltavou): V Třeběticích podržel svoje spoluhráče hlavně v prvním poločase, kdy reflexivně vychytal střelu Nehyby. I v ostatních situacích ale vždy zachoval klidnou hlavu a přispěl k vítězství týmu z podzámčí.

Lukáš Macák (TJ Spartak Trhové Sviny): Obránce Spartaku na konci poločasu v Milevsku napřáhl k ráně ze třiceti metrů. Ta zapadla do sítě a málem znamenala i tři body, nebýt mocného závěru vzduchotechniků.

David Širhal (TJ Jiskra Třeboň): Třeboňský obránce v duelu proti Mirovicím vyrovnával na 1-1 a zavelel tak velkému obratu Jiskry.

Lukáš Fajtl (FK Junior Strakonice): Letní posila z Jankova předvedla za Junior v Oseku výborný výkon a pomohla velkou měrou k otočce Strakonic.

Tom Bílý (FK Junior Strakonice): Houževnatý snajpr Strakonic zavelel svojí první brankou k obranu a druhou potvrdil vítězství Junioru v Oseku, kde musel jeho tým dohrávat celý poločas o desíti.

Dennis Rottenborn (TJ Hluboká nad Vltavou): Zachránce Hluboké. Jeho branka na 2-1 znamenala tři boty z Třebětic a to byl na hřišti v té chvíli pouhé čtyři minuty.

Viktor Kadlec (TJ Malše Roudné): Roudenský snajpr se v přeboru neztratí. Olešníku vstřelil tři branky a po dvou kolech vede tabulku střelců.

Filip Peiger (SK Rudolfov): Po Fischerovi druhá nejdůležitější postava Rudolfova. Vstřelil dvě branky a dokázal zdatně sekundovat nové posile z Prachatic.

Martin Průcha (TJ Jiskra Třeboň): Obávaný střelec krajského přeboru opět předvedl svoji kvalitu. Mirovicím nastřílel hattrick a řídil vítězství 6-1.

Jaromír Vorel (FK Protivín): Kapitán týmu z města piva vstřelil Jankovu dvě branky a další sám připravil. Protivín nakonec zvítězil jednoznačně 5-0.

Martin Fischer (SK Rudolfov): Druhý poločas byl proti Semicím jeho. Nastřílel hattrick a pomohl Rudolfovu k vítězství 6-3.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.08.2023 16:14 do 23.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.