HISENSE SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 13.08.2023

0

Krajský přebor se pomalu rozjíždí a fanoušci za sebou mají první kolo nového ročníku. Fotbal u nás Vám tak přináší první sestavu kola, ve které mohou fanoušci hlasovat pro svého favorita.

David Keřka (SK Rudolfov): Třiadvacetiletý brankář byl ústřední postavou vítězství Perštátu nad Juniorem. Vrcholem zápasu byla v 59. minutě Hornikova neproměněná penalta, kterou právě Keřka vychytal.

Pavel Cepák (TJ Malše Roudné): Kapitán nováčka soutěže si nemohl přát lepší začátek v krajském přeboru po čtyřech letech. Vítězství v derby s Jankovem s nulou vzadu, což je pro obranu Malšanů výborná vizitka.

Miroslav Zach (FK Protivín): Zachvíli mu bude padesát, i tak ale osmačtyřicetiletý kapitán Protivína má co nabídnout. Tentokrát řídil bezchybně svoje svěřence v obraně a pomohl tak k vítězství Protivína v Týně 4-0.

Tomáš Antoš (TJ Hluboká nad Vltavou): Zkušené jméno v krajském přeboru o sobě dalo vědět i první duel. V páté minutě využil nepozornosti třeboňské obrany a stanovil tak ráz prvního poločasu.

Leoš Hromádka (TJ Jiskra Třeboň): Za stavu 3-0 pro Hlubokou se zdálo být, že Třeboň je bez šance. Jiskra se ale vrátila do utkání hlavně díky dvěma brankám Hromádky, který tak začal sezonu výborně. Jen škoda, že to nestačilo i na body pro Třeboň.

Robert Szó (FK Olešník): Čtyřicetiletý záložník Olešníku byl ústřední postavou při obratu v duelu s nováčkem z Třebětic. Nebýt jeho dvou asistencí, tak kdo ví, zda by si nováček neodvezl tři body.

Daniel Petřík (FC ZVVZ Milevsko): Na konci přípravy toho moc Daniel neodtrénoval a proto začal na lavičce. Smrčinův žolík ale ovládl ve druhém poločasu dění na hřišti a jeho brankou zavelel k obratu Milevska v Semicích.

Vlastimil Ševr (SK Mirovice): Sedmatřicetiletý Vlastimil načal proti Oseku již čtvrtou sezonu. Navíc svojí brankou v nastavení první půle rozhodl duel ve prospěch Mirovic, které si tak připsaly první tři body.

Filip Nehyba (FK Sokol Třebětice): Historicky první střelec Třebětic v krajském přeboru nesmí v sestavě kola chybět. Mohl přidat i druhou branku, ale byl vychytán Tomáškem. I tak se ale mladý útočník zapíše do dějin klubu. 

Viktor Kadlec (TJ Malše Roudné): Obávané jméno z řad zelenobílých bylo i tentokrát vidět. Viktor mohl klidně vstřelit i hattrick, ale nakonec se musel spokojit jen s jednou brankou. Ta byla ale vítězná.

Jakub Kortan (FC ZVVZ Milevsko): Po  Petříkovi druhá ústřední postava duelu v Semicích. Vstřelil dvě branky a stanovil tak konečné skóre 3-1 pro vzduchotechniky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.08.2023 13:52 do 16.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.