HISENSE SESTAVA ROKU - Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezóna 2022/23 se blíží ke svému samotnému závěru. Šestnáct týmů se snažilo po dobu třiceti kol, v různé časy a za různého počasí, aby vybojovaly nejlepší možný výsledek a udělaly radost svým fanouškům. Z těchto všech nadšených fotbalistů vznikla nejlepší jedenáctka roku. Otázka tedy zní, kdo se stane králem trávníku sezóny 2022/23?  Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

BRANKÁŘ:

Jan Šťastný (Česká Skalice) - jasná jednička Skalice, která je aktuálně na úspěšné cestě do krajského přeboru. Honza začal jarní část výborně, hned v prvním utkání jako brankář skóroval, když výkopem přes celé hřiště nachytal svého brankařského kolegu z Roudnice. Navíc na jaře udržel již devět čistých kont, a to ještě jedno kolo zbývá.

náhradník: Miroslav Richter (Miletín)

 

OBRANA:

Filip Korenčík (Lokomotiva HK) - velmi zkušený bek,  jako jediný podával stabilní nadstandartní výkony po celou sezónu jak na pozici stopera, tak v záloze. A hlavně i v kabině byl všem velkým příkladem.

Lukáš Haken (Železnice) - kapitán, vůdce a velký tahoun. Střelec důležitých branek po standartách, zejména z kopaček Jana Míky. Jako obránce nasbíral sedm soutěžních branek.

Štěpán Veselý (Roudnice) - velmi všestranný hráč, který se neztratí v obraně ani v záloze. Svými výkony přispěl ke čtvrtému místu v tabulce. Tento mladý hráč je velmi zodpovědný v defenzívě a svou univerzálností několikrát vyřešil problémy v sestavě.

náhradníci: Ivo Lelek (Nové Město), Tomáš Pácalt (Česká Skalice)

 

ZÁLOHA:

Tomáš Česák (Kunčice) - velmi kvalitní ofenzivní hráč. Autor většiny útočných akcí Kunčic. Na svém kontě má neskutečných 26 gólů, což mu uděluje druhou příčku v tabulce střelců. Také je autorem mnoha asistencí.

Martin Bělina (Miletín) - jeho herní zkušenosti se projevovaly na hře Miletína v každém zápase. Skvělá rozehrávka společně s krytím balónu jsou nejsilnějším faktorem tohoto hráče.

Jan Kypr (Železnice) - jeden z hnacích motorů železnické ofenzívy. Společně s Janem Míkou se podílel na většině branek mužstva. Sám jich nasbíral 24, což ho řadí do první čtyřky nejlepších střelců.

Jan Míka (Železnice) - Kolega Jana Kypra. Další velký tahoun, který se podílel na mnoha brankách, kde zaznamenal nespočet asistencí. Jeho gólová bilance za tuto sezónu činí 25 branek a třetí místo ve střelecké tabulce.

náhradníci: Jiří Gabriel (Stěžery), Lukáš Jurnečka (Lokomotiva HK)

 

ÚTOK:

Tomáš Nezbeda (Lázně Bělohrad) - rozdílový hráč, který svými brankami velmi podpořil útočné akce Bělohradu, který pomalu ale jistě míří do krajského přeboru. Do sítě dokázal míč protlačit 21x, což z něho činí šestého nejlepšího střelce.

David Novák (Kunčice) - jistota Kunčic. Tento muž vede střelecké tabulky, během sezóny zařídil 31 gólů, což z něj činí postrach většiny obránců. Jeho góly a útočné akce zejména s Tomášem Česákem mají stěžejní vliv na skvělou hru Kunčic. 

Martin Šmíd (Nový Hradec) - ostrostřelec a kanonýr. Vůdce týmu, který mužstvo podpořil svou kvalitou v ofenzívě. Brankáře prostřelil 22x a nějakou dobu i vedl střelecké tabulky. 

náhradníci: Dušan Hůlek (Nové Město), Tomáš Matějka (Nový Hradec) 

 



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.