HISENSE SESTAVA KOLA - 30.kolo ČFL A, 2022-2023

Datum kola: 10.06.2023

0

Tak je to za námi! Poslední 30. kolo nám nenadělilo pouze konečné pořadí v tabulce, ale také skvostné výkony několika hráčů. Vybrali jsme pro vás jedenáctku těch nejlepší borců posledního hracího víkendu ČFL skupiny A. O hráči kola můžete rozhodnout právě Vy svým hlasem. Podpořte vašeho oblíbeného hráče.

BRANKÁŘ:

Matěj Mihálek (FK Motorlet Praha) - výborný víkend v podání třiadvacetiletého brankáře pražského Motorletu, který pochytal, co se dalo, a ze Zbuzan si jeho tým veze tři body a čisté konto.

 

OBRANA:

Jan Zákostelský (Povltavská Fotbalová Akademie) - víkend, na který kapitán PFA jen tak nezapomene. Vysoká výhra 4:1 proti Písku je sama o sobě úžasná, ale právě sám kapitán se podílel dvěma góly na pokoření jeho soupeře.

Jan Brabec (SK Dynamo České Budějovice B) - obrana Českých Budějovic fungovala tento víkend famózně a Králův Dvůr se pořádně do vážnějších akcí nedostal. Jedním z těch, kteří vyčnívali, byl tento dvacetiletý mladík.

Jakub Pařízek (SK Dynamo České Budějovice B) - další borec z obranných řad Budějovic, který byl důležitým dílem úspěšné mozaiky tohoto kola, a útočníci Písku si ho budou nejspíše do dalšího střetu pamatovat. Navíc sám přispěl do statistik asistencí.

Jan Hauer (FK Motorlet Praha) - třiatřicetiletý bombarďák z defenzivních řad Motorletu nenechal své soupeře klidnými a kvůli němu skončila ne jedna akce Zbuzan. Výborná práce.

 

ZÁLOHA:

Petr Zíka (SK Dynamo České Budějovice B) - šestnáctiletý klučina naskočil až do druhého poločasu a hned 2 minuty poté skóroval a oplatil trenérovi jeho důvěru v něj. Po zbytek zápasu si vedl naprosto výborně.

Jan Šulc (FK Motorlet Praha) - střelec jediné a také vítězné branky z 20. minuty proti týmu Zbuzan. Odehrál celých skvělých 90 minut a nemusel skončit jen u jediné branky.

Adam Zapletal (FK Dukla Praha B) -byl tím prvním a posledním, kdo dával branku v utkání proti Sokolovu. V 9. minutě otevřel skóre a v 88. minutě zbavil Sokolov nadějí, když zvýšil na 2:4.

Filip Mikeš (FK Dukla Praha B) - sedmnáctiletý talent pražské Dukly se blýsknul krásnou asistencí a brankou. Kanadské bodování 1+1 je velmi krásná statistika pro tohoto mladého záložníka.

 

ÚTOK:

Daniel Černý (FK Robstav Přeštice) - druhý nejlepší střelec soutěže se rozloučil se sezónou brankou a podílem na vítězství 4:1.

Ondřej Sprinz (FK Loko Vltavín) - útočník Vltavína dal branku, když to soupeř nejméně čekal. Jeho branka na konci prvního poločasu nastartovala jeho spoluhráče v cestě za vítězstvím.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.06.2023 22:18 do 14.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.