HISENSE SESTAVA KOLA - 23.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023

Datum kola: 21.05.2023

0

23. kolo nabídlo zajímavé výsledky, které různě zamíchaly průběžným pořadím tabulky. Kdo se do sestavy dostal a komu dáte svůj hlas?

BRANKÁŘ:

Radek Machů - V minulém týdnu se do branky jesenických vrátil. V tomto pomohl k výhře svého týmu nad Stachovicemi. Když už na něj něco šlo, domácí výborně podržel.

 

OBRÁNCI:

Radomír Kaša - Pro domácí to sice povedený zápas nebyl. Trojanovický obránce dal alespoň domácím naději svým snižujícím gólem.

Filip Štefek - První z hráčů, které do sestavy nominoval trenér Jan Koval. Filip Štefek výrazně přispěl svou defenzivní činností k výhře na půdě Trojanovic.

Vratislav Vahalík - Dvacetiletý hráč Starého Jičína uzavřel čtvrtým gólem v závěru zápasu brankový účet utkání.

 

ZÁLOŽNÍCI:

Jáchym Kiša - První nominant z rodiny Kišů. Teprve šestnáctiletý mladík si připsal dva góly při výhře 5:2 nad poslední Staříčí. Spálov v něm tak jistě má (stejně jako v bratru Oliverovi) velkou naději.

Michal Růžička - A máme tu i druhé z hráčů, které nakonec nominoval trenér Koval. Kapitán Vlčovic se dokonce po rohu dokázal i gólově prosadit.

Tomáš Zelenay - Podal výborný výkon. Přispěl obranými skluzy i dlouhými pasy na Ference.

Marek Socha - Bratři Sochovi si svými brankovými příspěvky pravidelně říkají o místa v sestavě kola. První z nich, Marek, tentokrát dokázal vstřelit Palkovicím hattrick. Podle trenéra Bedricha podal top výkon.

 

ÚTOČNÍCÍ:

Jakub Filipec - Autor dalšího hattricku. Svou aktivitou na levé straně zaměstnával neustále obránce hostů. Vytvořil pro spoluhráče několik centrů do šestnástky. Sám se po individuálních akcích dostával do zakončení. Poctivě se vracel a vypomáhal tak své obraně. Svůj výkon korunoval třemi krásnými brankami.

Tomáš Socha - Když stříli jeden, druhý nesmí zůstat pozadu. Hattrick si proti Palkovicím připsal i Tomáš. Nejeden trenér by Mariánu Bedrichovi bratrské duo záviděl.

David Zima - Jeho rychlost na obranu hostí platila. Několikrát přerušil a vystihl jejich rozehrávku. Svými přesnými nahrávky přispěl k pěkným kombinacím a akcím po stranách. Měl klid na míči. Pro spoluhráče připravil dvě branky a jednu sám vsítil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2023 10:00 do 24.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.