HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 14.05.2023

2

Krajský přebor nám v šestadvacátém kole nabídl přehlídku fotbalové krásy, která zdramatizovala boj o záchranu, nebo dala sedmibodový náskok nad dotírajícími adepty na titul. Tady je jedenáctka nejlepších!

Lukáš Coufal (FK Tatran Prachatice): Jistota v brance Tatranu v nejdůležitější chvíli chytila v Jankově penaltu a udržela vedení hostů. Nakonec si Lukáš připsal třetí čisté a hlavně vítězné konto.

 

Jan Krejčí (TJ Hluboká nad Vltavou): Patří ke stálicím v obraně v Hluboké. V Olešníku předvedl výborný výkon a pomohl tak ke třem důležitým bodům.

Jan Zavadil (TJ Jiskra Třeboň): Třeboňský obránce vstřelil v Dražicích první branku Jiskry. Ta se nakonec stala tou vítěznou po výhře 3-0.

Daniel Tomek (TJ Spartak Trhové Sviny): Obránce Trhových Svinů vstřelil jednu branku při demolici Semice.

Jiří Fürbach (FK Tatran Prachatice): Kvůli absencím musel Jirka okusit po dlouhé době zase post na obraně. Vedl si ale více než obstojně.

 

Adam Kotrba (FC ZVVZ Milevsko): Krajní hráč se stal ústřední postavou v zápase s Táborskem, když dokázal vstřelit obě branky vzduchotechniků a zajistil tak svému týmu vítězství.

Jiří Toman (SK Rudolfov): Rudolfov se stal prvním týmem, který vyloupil areál Na Křemelce. Svůj podíl na tom měl i střelec první branky a to právě Jirka.

Filip Waník (FK Jindřichův Hradec 1910): Hradec s Osekem nečekaně prohrával, ale zápas nakonec otočil poměrem 3-1. Vyrovnávací branku, kterou podpořil svůj dobrý výkon, vstřelil právě Filip.

Lukáš Gažák (TJ Spartak Trhové Sviny): Výsledek 5-0 vynesl Svinům hned dva zástupce v sestavě kola. Z výborného týmového výkonu byl kromě obránce Tomka vybrán ještě Lukáš, který vstřelil první a vítěznou branku.

 

Michal Šáleny (FK Olympie Týn nad Vltavou): Výsledkem 3-0 skončil i duel v Protivíně, kde loupil Týn. Střelec první branky, Michal Šálený, si navíc za výkon vysloužil i sestavu kola.

Tomáš Pecka (TJ Hluboká nad Vltavou): Snajpr týmu z podzámčí se stal katem svého bývalého klubu. Olešníku nasázel rovnou hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2023 10:00 do 17.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 5. 2023 09:56
Bb
17. 5. 2023 09:55
Bb