SESTAVA KOLA - 4.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 30.08.2015

0

I v této soutěži poprvé hlasujeme o hráče kola. Na koho se ve středu usměje štěstí, rozhodnete svými hlasy. 

Brankář: Lukáš Kudela (Kyjovice) - V brance si nominaci svým výkonem v Hlavnici vysloužil Lukáš Kudela, jenž vychytal svému týmu důležitý bod.

Obrana: Jiří Lacuch (Nové Sedlice), Petr Antoš (Těškovice), Jan Šrek (Brumovice), Pavel Škrobánek (Melč) - V obraně nás svým výkonem zaujal Jiří Lacuch z Nových Sedlic, díky němuž udržel jeho tým čisté konto. Z Těškovic je to Petr Antoš, který zlepšeným výkonem ve druhé půli zajistil své družině premiérové body v soutěži. Jan Šrek naopak velmi dlouho svým výkonem trápil útočníky z Březové. Posledním je Pavel Škrobánek, jenž vstřelil jediný gól svého týmu na půdě ve Štitině. 

Záloha: Jan Heger (Štítina B), Ondřej Lodňánek (Březová), Matěj Krayzel (Těškovice), Petr Dušek (Dolní Životice) - V záloze je zastoupen štítinský Jan Heger, který vsítil dva góly. Druhým zástupcem z Těškovic je rovněž dvougólový Matěj Krayzel. Ten navíc asistoval u jedné branky. V tom samém zápase si připsal dva góly životický Petr Dušek. Čtvrtým do party je Ondřej Lodňánek z Březové, který jistil výhru svého mančaftu.

Útok: Karel Špok (Vítkov B), Štěpán Rohovský (Nové Sedlice) - V útočné vozbě máme střelce čtyř branek vítkovského Karla Špoka, a autora hattricku Štěpána Rohovského z Nových Sedlic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.