HISENSE SESTAVA KOLA - 15.kolo Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 26.03.2023

0

15. kolo okresního přeboru je za námi a přínášíme nejlepší jedenáctku úvodního kola jarní části. Vyberte si svého favorita a podpořte ho svými hlasy!

Mezi třemi tyčemi začínáme Janem Pilařem, který odchytal skvělé utkání proti Kočí, přestože to není brankář. V obranné řade máme dva hráče z Tuněchod a to Davida Radouše za velmi bojovný a spolehlivý výkon a vedle něho Tomáš Hájek, který svým přímým kopem rozhodl celé utkání. Jako třetího obránce jsme vybrali Lukáše Korečka, jelikož jeho neúnavnost a bojovnost vedla k tomu, že si soupeř ani nevystřelil. Mezi pětičlennou záložní řadu jsou zařazeni rovnou dva hrači Dřenic a to Radim Holub, který dal jeden gól a rozdával krásné přihrávky. Jako druhý je Libor Marek, jelikož zařídil dvěma góly výhru Dřenic. Třetím členem v záložní řadě je Michal Motyčka, protože se nebál hrát s míčem a nakonci zápasu zařídil vítězný gól. Dva poslední jsou Patrik Urbánek, který vrátil po dlouhé době na hřiště a svůj návrat oslavil dvěma góly. Jako poslední je Ivan Pytlík, jenž byl dirigentem hry a uprostřed hřiště dělal soupeři velké problémy. Zbývá tak útočná řada ve, které je se svým hattrickem Michal Straka, jelikož zápas otočil díky gólu a dvoum pokutovým kopům. Sestavu kola ukončuje Michal Tamchyna, který po svém střídaní dal během třiceti minut dva góly na srovnání zápasu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2023 10:00 do 29.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.